En fotoblogg om mitt liv

Dagens Inköp

På hemvägen så hoppade jag av vid Skanstull och gick in till Ringen och köpte lite grejer. Köpte ett par örhängen, ett halsband, från Glitter, och ett puder från Lindex. Blev genast mycket fattigare men men, jag borde ha fått mitt studiebidrag nu eller vilken dag som helst, så jag klarar mig.

image51     image52


Tränade

Igå var jag duktig och åkte och tränade baspass på friskis och svettis. Jag var jättetrött innan, ville bara vara hemma och sova, men jag åkte iallafall, och det var ett helt okej pass. Måste komma ihåg att skriva klart träningsdagboken och lämna in den. Just nu sitter jag och väntar på att ha ph-samtal, som jag ska ha om ca 10 minuter. Satt igårkväll och tittade på navelsmycke, och fy så sugen jag blir på att pierca mig. Om jag vågar så har jag planerat att göra det när jag fyller 18 tror jag. Nu ska jag planera lite i loggboken. Markus sa precis att jag ska ha ph-samtal 5 minuter senare, eftersom han klämde in amanda innan av någon anledning. Om några dagar är det fotodags, Glad jag!

image50

Håll i Hundarna!

På vägen hem efter shoppingen när vi kom vid Drottningholm så sprang en hund ut framför oss, mitt i vägen! Mor bromsade och det var kanske en halvmeter ifrån att vi körde på den. Jag är riktigt glad att det just då hade varit ganska långt avstånd till bilen bakom, annars hade både vi och de i bilen bakom blivit skadade. Är det så svårt att hålla i sin hund? Om en ägare låter hunden springa lös i närheten av en stor bilväg så får ägaren faktiskt skylla sig själv om den förlorar hunden, men tänk på hunden! Och tänk på oss, vi i bilen som kunde blivit allvarligt skadade om vi inte hade haft väldig tur och mamma haft så snabba reaktioner. Den hade en typ reflexgrej eller liknande så ja det var någon som ägde den och nej den hade inget koppel hängandes efter den så den hade inte slitit sig från ägaren. Jag har inget emot att låta hundar springa lösa, det är bara trevligt, om man har pli på sin hund, så att den inte springer över vägar som är hårt trafikerade. Ha koll på hundarna, eller håll de kopplade, så att det inte händer olyckor!

Kornblå

image49

Kornblå. Jag gillar det ordet. och dessa sandaler är kornblå. Jag gillar de lite, men bak ser det lite konstigt ut bak, men det kanske är snyggare när de sitter på fötterna. Men jag vill se de in real life. Iallafall, jag ska sluta modeblogga nu. Tror jag...

Dagens

Dagens;

Humör: Glad
Mående: helt okej
Borde: sluta äta godis x)
Frisyr: Utsläppt (men borde haft tofs med mig pga. provet och soligt)
Klädsel: Jeans, linne, tröja, skinnjacka (vaarmt!)
Planer: Skola, tv.
Materiella vill ha: Kläder
Fundering: För ett år sedan/om ett år..
Beroende: vännerna
Tidning: Inte läst någon idag
Låt: What time is it
Motion: Inte mycket
Väder: sol sol SOL!
Sämsta: Nk-provet
Bästa: Fredag!
Ont: Ont i knät som jag slog i flera gånger.
Lektioner: Tema och workshop
Frukost: Flingor och kräm.
Lunch: Donken, ute i solskenet
Middag: Det får vi se
Tv-program: Talang 2008

Prov

image48

Hade nyss prov i naturkunskap. Det gick väl ganskabra, men jag förolämpade nyss Markus, så det kanske drar ner på betyget (A) Det började med att Ewa fick hicka, och Markus kom och sa att hon behövde nåt som skrämde henne. Ewa sa att det inte fanns något läskigt här, och jag sa typ "titta där", och pekade på Markus. Hoppas att han inte tog för illa upp, vill inte att han sänker mitt betyg för det xD Och äntligen har Ewa slutat hicka! Haha. Tur det för vi har föreläsning snart.

Kläder

Jag satt och kollade på kläder för jag behöver nya, iallafall enligt mig, så jag visar vad jag har hittat.
image45
Detta linne tyckte jag var snyggt, från ellos, 149:-

image46

Denna munkjacka, ellos, 99:-

image47

Denna sak var otroligt söt men jag vet inte om den skulle passa mig dock. Ellos, 249:-

Nu ska jag sova. Godnatt.

Spruta

image44


Idag var jag och tog en spruta mot livmoderhalscancer. Sköterskan kände igen mig från när jag var där i tisdags, och läkaren också. Fast det kanske inte är så konstigt för det var bara två dagar sen. Så nu har jag ett pytteplåster på armen. Men nu måste jag plugga, har naturkunskapsprov imorgon, och idag gick det inte alls bra att plugga i skolan så jag måste ligga i lite om jag inte ska faila. Skriver väl mer sen.

Homer Simpson

image42

Homer Simpsons citat:

*To start, press any key.* "Where's the any key?"

"English side ruined, must use french side... Le Grille? What the hell is that?"

Mer citat

You just gotta love him <3

Sommar

image41


Bilden är snodd från google... but need I say more?

Teater slut

Idag har vi haft sista teaterföreställningen. Det är som att säga hejdå till nästan ett år av sitt liv. Och flera kommer jag inte se så mycket mer, Julia ska sluta, Karin ska antagligen sluta, Linda ska föda sina bebisar så hon försvinner. Och jag har själv funderat på att sluta, men å andra sidan, slutar jag med detta så kommer jag inte göra nånting med teater mer. Och jag har gått på detta i 7 år, jag kan bara inte sluta. Och dessutom så tycker jag att det gick mycket bättre i år än förra året, så då kanske jag får en större roll nästa år. Hoppas vi gör något kul då. De andra tyckte att vi skulle göra komedi, men hur går det ihop med musikal? Vi får se hur det blir nästa gång. Har mejlat Linda om feedback så jag hoppas att hon får det mejlet. Och jag hoppas att hon skriver tillbaka snart.

Vi i teatergänget ska försöka träffas och gå när en grupp av "småtjejer" ska spela upp Mean Girls, den 28 maj. Ska bli kul att se dem igen, hoppas att många kommer.

Teater

Idag åkte jag till skolan och så var jag med på BG-mötet, och sen åkte jag hem. Jag började må så jäkla dåligt att jag vet inte vad. Jätteskumt, jag har inte ätit nåt ovanligt, inte ätit mer än vanligt eller så. Jag vet inte varför. Iallafall så beslöt jag mig för att åka hem och här sitter jag nu.

Fick bilder av Lisas pappa som han hade tagit under lördagens föreställning. Här är en bild på mig när jag sjunger Vilda Sången, fotograferad av Christer Nordemo.

image40

All alone

Hmm, klockan är tio över sex och jag och katten är de enda som är hemma. Mystiskt. Nyss tog jag ett långt skönt bad och åt ett par mackor och läste, mycket mysigt. Precis när jag kom hem så såg jag ett rådjur, och jag upptäckte att han stod vid vitsippor. Jag plockade några och satte dem i vatten. Jag har dessutom städat lite. Fortfarande inga hemma. Var är alla? Eller snarare, var är Filip? Han brukar alltid komma hem innan mig, skumt.

Ewa sa att hon inte kunde komma på min teater. Tråkigt, men jag förstår, det är ju inte direkt kort avstånd och så. Nåväl. Två dagar kvar nu. Nervös? Nja, inte än.

Det har regnat massor utanför men nu är det uppehåll. Hoppas att det blir finare väder snart, jag vill ha sol på torsdag och fredag och gärna hela helgen. Nu är jag uttråkad. Juste, jag måste plugga idrott. Lika bra att ta fram boken, så slipper man sitta senare och få panik på det. O heja mig.2 dagar

Nu är det två dagar till premiär, det är nästan så att jag börjar bli lite nervös. Jag måste komma ihåg att fotografera vägen från bussen till erskine så att Ewa hittar. Får göra det typ idag, jag borde nog fota från 176:an också utifall att de tar den bussen.

Iallafall, nu sitter jag i skolan, väntar på Ewa och Kaisa som gör engelska. Nu är de klara. Jag kommer inte på något mer att skriva. See ya!

Fotokalender

Jag skriver upp lite "planerade" hästtävlingar som jag antagligen ska till och fotografera. Har detta uppskrivet på en lapp hemma men sådana försvinner alltid så jag skriver upp det här.

1/5      KM Dressyr          Rastaborg
            Hoppning             Fris
2/5      Hoppning             Fris
17/5    KM Hoppning      Rastaborg
(18/5   Hoppning             Hufvudsta)
31/5    Hoppning             Fris
6/6      Hoppning             Rastaborg
7/6      Hoppning             Sthlm Fältrittklubb

Denna listan kanske kommer att uppdateras, och vissa saker kommer att falla bort.