En fotoblogg om mitt liv

Panik

Jag får panik.

Dels så är det min dator, där ljudet inte fungerar, och jag hatar när jag inte kan lyssna på musik eller titta på något.

Nästa grej är att lovet är snart slut och jag sitter och slösar bort det. Jag vill ha mer lov!

Och sista saken är att jag är bjuden på filmkväll imorn. Och jag hatar att sova över hos folk. Jag vet inte varför, förut älskade jag det men nu avskyr jag det, jag har nästan fobi för det. Men om jag inte kommer så känns det som om jag gör folk besvikna, och kanske sura och ledsna på mig, och det vill jag inte. Jag vet att det säkert kommer att bli jättekul när jag väl kommer dit, men jag klarar inte att ta mig dit. Jag vill inte svika någon, men jag orkar inte med. Jag vet att det blir kul, men jag kan inte förmå mig att ta mig dit. Jag kan inte heller förmå mig att säga nej. Och jag sviker folk när jag gör såhär. Förlåt. Det är nåt fel på mig men jag orkar inte ta tag i det nu. Det och massa annat. Jag orkar inte. Men jag vet inte vad jag ska göra.

Jag vet inte vad jag ska göra.Och en sak till...

Jag vill att ni ska veta att jag inte gör detta på skoj, jag gör det inte för att vara självisk eller såra er. Jag mår dåligt av detta, tro inte något annat.

Skola

Idag försov jag mig... ett antal timmar. Jag ska sluta lita på min väckarklocka. Men jag åkte till skolan och jag har pratat med Markus (som jag nu är väldigt sur på), skrivit klart naturkunskapen och mejlat Nadia.

Ewa har varit ännu duktigare, hon har gjort alla tal i veckans matte snart, skrivit etikdagboken och textkom. uppgiften Sveket. Applåder till Ewa, som även fick lika bra som jag på matteprovet.

Snart är Ewa klar och då ska jag åka hem, men jag är jättehungrig så jag måste köpa något på vägen.

Nu hinner jag inte skriva mer.

Ciao


Sweeney Todd

Var och såg Sweeney Todd med Agnes idag. Här kommer en liten "recension".

Jag vet inte om det finns ord för att beskriva den. Helt otrolig! Som jag trodde, fast bättre! Tim Burton, Johnny Depp och Helena Bonham Carter är en helt otrolig kombination. Direkt från de första sekunderna känner man igen Burtons stil, och Depp och Bonham Carter gör ett absolut fantastiskt jobb som Mr. T och Mrs. Lovett. Deras sånginsatser var också över förväntan, mycket bra gjort av dem. Om man har sett filmen så förstår man varför åldersgränsen är 15, blodigt värre.

Timothy Spall gjorde en väldigt bra insats som den läskiga Beadle Bamford. Sacha Baron Cohen bidrog med en del av humorn i filmen. Jamie Campbell Bower gjorde en strålande sånginsats, och Ed Sanders var ju bara för söt, och med fantastisk röst om det var han som sjöng. Självklart ska vi inte glömma Alan Rickmans insats, även om det var något jag saknade från honom så var han bra.

Läste igår fredag att den endast fick 2/5 i betyg av Sthlm city (har jag för mig), och jag måste bara fråga; vem fan gav det betyget? en 5/5 ska den ha, älskar den. Den är bra, den är sjuk, den är otrolig. Gå och se den om ni tål att se lite blod.

         

Valdag

Idag har jag lämnat in valblanketten om valen till tvåan. Valen blev såhär:

Inriktning: Fotografisk Bild (1), Grafisk kommunikation (2)

Kurser: Webdesign (1), Matte B (2), Grafisk Illustration (3)

Reserv: Engelska B (4), Historia A (5), Idrott & Hälsa B (6)

Förutom det så hade jag Estetisk verksamhet Musik idag. Vi hann inte göra så mycket, vi valde praktiskt taget bara låt. Nästa gång ska vi börja öva. Vi ska köra "One" med U2. Det blir nog bra, kunde varit värre.

Efter det så mötte jag Markus som sa att han hade rättat min naturkunskapsuppgift, fick VG. Blev superglad, då jag skrev det i sista minuten när jag var sjuk, och jag minns knappt vad jag skrev. Så jag är nöjd.

Innan jag kom hem så gick jag till Globen shopping och dels, tittade på den snygga jackan som jag såg där igår, och dels så köpte jag lösnaglar, eftersom mine egna är så fula. Ska sätta i de på söndag eftersom jag vet inte om jag vill sitta imorgon på bion och äta popcorn med de nya naglarna. Fast jag kanske inte kan hålla mig. Vi får se hur det blir ikväll. De är riktigt snygga iallafall.

Sedan gick jag ner till Globens station, och när jag var där så kom jag på varför man inte ska ta den tunnelbanestationen; det går bara t-banor till Hässelby str därifrån. Är man vid Gullmars så går Hässelby str, Vällingby,Åkeshov och Alvik (nödfall). Hade precis missat en tunnelbana, så då fick jag vänta 9 minuter på nästa. Det var lite segt. Nej, jag håller mig till Gullmars i framtiden. Som alltid.

             

Självmord

Jag tycker att alla som inte läst Agnes inlägg om självmord ska göra det. Riktigt, riktig bra!

http://nikonian.blogg.se/1202853841_krleken.html

Mvh mig
Och jag skriver mer någon annan gång

Val

Hej hopp, nu sitter jag i skolan och har ganska tråkigt. Om cirka 10 minuter ska Isaac och Eva informera om Rörligbild- och Grafisk kommunikationinriktningarna. Boring. Men jag skulle nog inte ha roligare hemma så vem bryr sig. Till mat blev det Pasta, det var gott. Jag måste hämta detdär valpappret hos typ gudrun. Och jag måste ta hem matteböckerna till helgen för att vi har prov på måndag. Det borde inte vara något problem, men jag vill inte sänka mig nu, det skulle inte vara bra.


Fashion Against Aids

Har köpt en tröja, designad av självaste Rufus Wainwright, för fashion against aids.

Image and video hosting by TinyPic

Nu ska jag snart på sång, så hejdå

Låt

Jag gillar de här låten, den kan få mig att börja gråta om jag är ledsen. Men jag kan inte göra något med den. Förlåt.
Sista minuten

Kom på för ca 1 och en ½ timme sedan att vi hade en VG/MVG-uppgift i Naturkunskap att göra, och den skulle vara inne senast 16:45. Var den inte det så skulle han inte titta på den. Jag fick panik, jag vill ju iallafall försöka få VG, jag VILL höja mina betyg, jag VILL chocka mina föräldrar, och mig själv med att få bra betyg i ämnen som jag har varit riktigt dålig i hitills. (Matten har jag ju fått VG på änsålänge, så det var ju en bra början.) Iallafall, jag skriver som uti h*vete, och får ihop nånting. Mycket flumm antagligen, skriver skriver och skriver. Så småningom blir klockan 16:43, sparar, skickar den, (självklart segar datorn) och sen när jag kollar klockan; 16:49. Hoppas han inte blir sur på att den var 4 minuter sen. Och att jag var tvungen att maila för att jag inte kommer åt severn hemifrån. Så be för att han är snäll pöjk och ger mig vg. Det blev väl ganska dåligt, men jag har iallafall försökt, och det är jag stolt över.

Iallafall, jag har varit sjuk idag så jag har suttit hemma hela dagen. Lite långtråkigt sådär, men jag höll på spy tidigt tidigt igår så jag beslöt att det var bäst att stanna hemma idag. Mamma och pappa är typ i alperna och åker skidor, de kommer hem på söndag. Det låter som de har det bra, mamma skickade ett sms igår, det var soligt och vitt och trevligt.

Nu sitter jag och pratade i telefon, sen ska jag typ jobba med en till film (om Lupin ofc) och sen typ middag, jobba med film, se på tv, sova kanske. Sen är det lördag. Och måndag är jag ledig.

Tack för att du läste!