En fotoblogg om mitt liv

Träning

Ännu en helg är över. Tiden går alldeles för fort. Vad hände med förra veckan? Och veckan innan det? Men det kanske är bra att tiden går fort. Men när man inte själv hänger med i tempot så bli det bara panik. Som att hela världen rör sig medans man själv står stilla.

Idag var jag på ett baspass på Friskis och Svettis och tränade. Det gick bättre än jag trodde med tanke på min kondis, men det var ju inte superkul direkt. Men det var nyttigt iallafall, så jag får försöka gå en gång i veckan.

Ica har inte hört av sig så jag tror jag borde söka till ett annat jobb, men jag har ingen aning om var.

Sitter och ser på tv för tillfället, Coyote Ugly, har sett den ett par gånger men det är nu jag kommer på att Tyra Banks är med i den. Skriver mer någon annan gång, just nu är jag för koncentrerad på tvn för att vara djup eller så.


Lördag med virus

Jag har kört virussökning på min dator idag, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Den hittade inget virus tror jag men däremot 19 hotade filer. Blev nåt fel en för att mamma pillade, men jag tog iaf bort 11 stycken, så min dator borde vara lite friskare nu. Ska se hur det går med wmm ikväll. Nu har jag iaf faktiskt stängt av datorn så den ska få vila några timmar. Eller iallafall en stund.

På tal om wmm så har jag kommit en bit på min Lupin/Tonksfilm, och den verkar bli bra. Frågan är bara om jag ska göra så att Lupin minns Tonks, eller att det är en minnesfilm åt båda. Men en blir nog bra. Förutom att jag aldrig kommer att lyckas göra klart den för att mitt wmm kommer att hinna krascha innan dess. Men men, jag har kommit ca 1/4 av den om jag minns rätt. Ett till problem är att det inte finns så mycket bilder på Tonks, men men. Allt kan inte vara perfekt.

Idag så lyckades jag även med att få igång moppen, så jag körde ett varv runt Gällstaö, det var härligt. Så mycket minnen.

Imorgon ska jag kanske på bio och sen ska jag gå på baspass och träna. Om det är kul så ska jag gå fler gånger, annars ska jag bara gå och typ springa på löpband m.m.

Tack för att ni läste!

          

Skoldag

Idag skulle jag hålla ett tal om min favoritartist, jag valde såklart Rufus. Det gick ganska bra förutom att jag var nervös (som jag alltid är) och jag skrev talet igår, så det blev alldeles för kort. Trots det sa hon att det var bra efter lektionen, kommenterade inget om längden på det, men vi får se om hon skriver nåt i EDS. Det roliga var att hon också gillar Rufus och hon tipsade mig om en låt som jag faktiskt inte tagit mig tid att lyssna på. Sitter och lyssnar på den, och såklart gillar jag den.

Efter estetmusiken så åkte jag hem, solen sken, det är fredag och jag var på allmänt bra humör. Jag var riktigt glad, och jag lyssnade på massa skoj musik på hemvägen, såsom "Ease on down", "Money", "Dunka mig gul och blå" osv. Träffade även Karin, och det var riktigt trevligt. Hon skulle tydligen tävla snart, minns inte om det var den här helgen eller nästa, ska ta reda på det och åka dit och fotografera.

Nu känns det som våren är i luften, men jag vågar inte hoppas för mycket, utifall snön kommer tillbaka. Det hoppas jag verkligen inte. Men är det fint imorgon så ska jag be pappa att hjälpa mig att få igång moppen, så kan jag åka på premiärtur för i år. Jag har saknat det, synd att jag inte kan åka med den till skolan varje dag, som jag gjorde i våras.

Ikväll ska jag sätta mig och börja arbeta med min andra (igentligen tredje) Lupin-film. Det blir nog en Lupin/tonks-film denna gång, ska ha bilder med och inte bara film, eftersom jag inte har något på Tonks. Förhoppningsvis så uppför sig datorn bra, om den gör det så slänger jag upp den på youtube när jag är klar.

Tack för att du läste!

           

Datorproblem

Nu var verkligen droppen som fick bägaren att rinna över! Såhär var det;

Har jobbat i wmm i snart en vecka med ett projekt och nu har datorn bestämt sig för att den inte vill jobba med det längre. Jag blir så sur! :@ För en gångs skull så gör jag något som är någorlunda bra, efter mycket slit men så kan jag inte ens på långa vägar göra klart den :@ Jag måste seriöst göra något. Typ skaffa ny dator eller något. Men det kostar pengar. Pappa undrade om det var någon idé att ringa någon som skulle komma hit och rensa den. Det undrar jag med. Jag är inte säker på om den blir bättre då så det är kanske bättre att köpa en ny, men de kostar pengar och det har jag inte och jag tror inte att mina föräldrar vill betala. Jag har stora problem.

Någon som kan ge förslag på en bra dator, som klarar sådana här saker som att arbeta i windows movie maker, lagom stort minne och inte bli helknas bara för att någon skriver till mig på msn? Alltså, någon som kan rekommendera en bra dator till ett bra pris?


Sweeney Todd

Nu är det mindre än en månad till Sweeney Todd <3 Det kommer bli bäst. Laddade ner lite bakgrundsbilder igår kväll, fast jag använder de inte än. Men de är snygga <3 Jag längtar, jag ska se den. Hoppas den uppfyller mina förhoppningar, annars kommer jag nog bli lite sur. Kanske bäst att inte hoppas så mycket. Men med Johnny Depp, Tim Burton och Helena Bonham Carter så kan det ju inte bli fel! Och Alan rickman också men han är bara en liten plussare.

           
 

 

Inte säker

Jag känner mig inte så säker på någonting längre... Jag är inte säker på vad jag ska skriva här, massa tankar, vad jag gjort eller både och. Jag är inte säker på om jag är lycklig, jag kunde haft bättre men samtidigt så mycket sämre. Jag är inte säker på om mina vänner är vad jag tror att de är. Är de vänner?

Jag är inte säker. Helt enkelt. Jag vet inte vad jag ska göra för att bli säker heller, jag vill inte orka bry mig. Jag vill att allting bara ska rulla på. Hur är det frågar någon. "Det rullar" svarar jag. Rullar? Ja, det är väl ganska bra ordval? Det är inte super, jag ligger inte i något bottenlöst hål. Jag går dag ut och dag in och väntar på något. Vad? Dagarna rullar fram. Rullar. Har mitt liv alltid rullat? Nej. Det har varit uppförsbackar, och nerförsbackar. Nu rullar det på, frågan är om uppförsbacken eller nedförsbacken kommer härnäst. Rullar. Jag måste sluta använda det ordet.

Samtidigt måste jag bry mig, jag måste ta tag i mit liv. Särskilt min kropp. Den är inte vad den alltid har varit. Eller? Jag vet inte vad som händer med den, men jag blir rädd. Jag är rädd. Jag vill vara frisk och kry. Men det är jag inte. Oftast inte. Bara jag tänker på att åka utomlands så blir det jobbigt. Jag måste göra något. Jag måste agera. Det här året ska bli det bästa någonsin. Jag ska kämpa. Orkar jag kämpa? Jag måste. För att jag har bestämt mig. Inga fler pinsamma middagar, inga fler besvikna blickar från mor och far. Inget mer gömma undan för att de skämms för mig. Inget mer gamla jag. Bara nya jag. Hur är nya jag? Det får vi se när året närmar sig sitt slut...

Idag hade vi Idrott, jag joggade/sprang/gick på löpbandet, det var otroligt kul, och jag orkade de 2 km man skulle jogga/gå. När jag gick så gick jag i ganska snabb takt. Det gick på 20.17. Ingen supertid men jag har säkert inte tränat så mycket på över ett år. Så jag är stolt. Dessutom cyklade jag i kanske 15 minuter. Och såg på Spin city, för det ar på tv:n framför mig. Jag och Ewa var helt slut när vi skulle gå till tunnelbanan. På hemvägen köpte jag vatten (jag orkade inte gå till donken och be om vatten) och en banan. Sedan köpte jag en liten chokladkaka också men jag var superhungrig och jag tycker att jag förtjänade det. Nåväl, kanske inte, men jag har iallafall motionerat/tränat idag och jag var ute på rask promenad i förrgår. Det går framåt. Ska skaffa mig ett gymkort. Vet bara inte var, funderar på Friskis och Svettis, men jag tycker att Hälsoforum (som vi var på idag) var ganska bra. Fast de kanske inte har så stort utbud? Nåväl.

På förmiddagen så var vi på Armémuséet och hade rollspel, det var grymt kul, men jag orkar inte skriva i detalj vad vi gjorde. Josefine(läraren) gick runt och fotograferade och även Saga som var med i min grupp, så jag kanske kan låna en bild sen för att visa. Fotade själv inget för att min kamera var hemma och mobilen var man tvungen att ha avstängd. Ca 1/3 av de som skulle vara där (jag med, inkl. lärare) stod vid fel ingång så ca 10 minuter efter att vi skulle ha börjat föreslog Nadia (läraren) att vi kunde ta en fika om ingen dök upp på lång tid. Alla tyckte att det var en bra idé men sen kom hon som höll i det så fikan uteblev :P

En mycket bra dag alltså <3 Lång men kul, trodde den skulle bli tråkig men nejdå. Och jag ska försöka blogga lite mer istället för dessa långa inlägg.

<3 Freddy