En fotoblogg om mitt liv

Tv Idag

20.00- Varning för Jönssonligan (TV4)
20.00- The Simpsons (TV6)
21.00- Smekmånaden (TV3)
21.00- The man (TV5)
21.00- The patriot
00.05- Scrubs (TV6)

De som är fetstil kommer jag nästan bestämt se. Sedan kommer jag nog bläddra mellan smekmånaden, the patriot och the man. Full kväll alltså!

There, and back again

Ursäkta att jag har varit så dålig på att skriva, kom hem från Nice för ungefär en vecka sedan nu. sedan dess har jag mest suttit framför datorn. Slänger upp lite Nice-bilder så att ni blir glada.

       


Skriver mer en annan dag!


Nice

Tidigt imorgon så drar vi iväg till Nice, ska vara där en vecka. Lär inte ha tillgång till dator så jag lär inte vara inne på nånting på en vecka. Jag tar inte kameran med mig eftersom jag känner att jag inte kommer att få användning för den. Mamma har dock med sig kameran så det kommer bli en del bilder. Flyget går typ sju imorgon, eller nåt liknande, tidigt tidigt. Jag kommer säkert somna sent för det, bara för att jag har rubbat lite på dygnet.

Idag var jag och Karolina nere och badade. Elelr badade och badade, vi doppade oss. Det var kallt. Hoppas det är varmare i Nice. Och varmare när vi kommer hem. Och vi ska typ ha med oss rullskridskor och åka vad säger man, längs stranden. Ungefär då. Det kommer nog bli varmt, jobbigt och kul.

Nu tänker jag sluta, ses om en vecka!


Party party

Idag slutade jag skolan, både skönt och sorgligt. Brorsan har tagit studenten så det kommer en massa folk hit och firar honom. Jag orkar inte, jag sov 5 timmar inatt så jag är väldigt trött. Jag vill sova eller ta det lungt, inte vara social.

I go to a suicide.