En fotoblogg om mitt liv

Top Model Mor


(mer modellande av mamma)

Har jobbat en hel del med webbdesignen nu, duktigt av mig tycker jag. Är ganska nöjd, men det saknas ju en hel del. Har bara gjort förstasidan ännu. Har tagit en paus nu och kollar bloggar etc. Ska väl snart fixa middag tror jag, hon är ju snart halv åtta.

Men visst är min mamma en bra modell?

Söndag


(mor fick vara modell, det tyckte hon var roligt)

Idag har jag inte gjort så mycket, vi skulle åkt till min faster men jag stannade hemma och pluggade. Så nu har jag suttit och pluggat i nästan 3 timmar, gjort ganska mycket på grafisk illustrationen, och en del på svenskan. Imorgon är det skola igen, usch och fy. Jag ska försöka göra lite på webdesignen nu.

Heja TonyInte kan det vara rättvist att Tony som aldrig stått på ett par skidor, får tävla mot 3 gamla skridskoåkare i Stjärnor på is. Hoppas att alla röstar på honom nu!

Snyggt Miley!Vanligtvis är jag väl inte så superförförtjust i Miley Cyrus men denna kappa hon hade på sig på thanksgiving var riktigt snygg! Handskar och vantarn som matchade, och en snygg halsduk till. Riktigt snygg!

JobbarSitter och jobbar med grafiska illustrationen, det går någorlunda bra. Kaisar målar helt otroliga figurer, förhoppningsvis så blir hon illustratör.

Om en halvtimme slutar vi, och då ska vi plugga svenska. Jippi liksom. Men men, jag har inte direkt lust att åka hit imorn iallafall. Nu ska jag fortsätta jobba, hörs sen!

Henrik Fexeus- Konsten att läsa tankar"Konsten att läsa tankar är en humoristisk, insiktsrik handbok om hur man med psykologisk manipulation, sociala tekniker och förmåga att avläsa subtila ickeverbala signaler kan förstå, genomskåda och påverka andra utan att de märker något.Och vem vill inte besitta dessa kunskaper?

Se när någon ljuger.
Hur man flörtar på rätt sätt.
Få andra att lyssna på oss och dessutom köpa våra idéer.
Vända motstånd och förakt till medhåll och respekt.

Du har nytta av det på anställningsintervjun, på första dejten eller när du vill sälja in ett förslag till chefen på jobbet ? i alla sammanhang där du vill få igenom idéer och kunna påverka."Kan nån ge mig denna?

Ashley på AMAAshley Tisdale såg strålande ut på American Music Awards i sin korta klänning och mörka uppsatta hår.

Sitter och lyssnar på musik i min Ipod <3 Riktig kärlek här alltså. Nu ska jag vara duktig och försöka plugga lite. Hörs senare!

Födelsedag!Godmorgon bloggen! Idag är det min födelsedag, så nu tycker jag att alla ak gratta mig! Jag fick kläder, kläder, kläder och en ipod. Jag är jätteglad för iPoden, väntar nu på att den ska laddas klart så att jag kan prova den. Det är supersnöigt och blåsigt och jag är hemma idag, Ewas bussar gick inte. Jag kan jobba hemifrån.

Ha en bra snödag allihopa!

Soon... 

Ja, om några timmar så är det min födelsedag. Trevligt trevligt. Släkten var ju här nyss, eller det var 3 pers som kom men det var trevligt. Fick 600 kronor och en lott som jag vann 25 kr på. dessutom så fick jag 200 av faster häromdagen, så det är väldigt trevligt. Massa pengar som bara ramlar in.

Nu ska jag väl sitta uppe en stund till och sen ska jag väl (försöka) sova. Skriver imorn när jag öppnat alla presenter!

party party

Snart kommer släkten (eller iaf några på mammas sida) och firar mig. Inte så pepp, fast det är jag ioförsig aldrig. De kommer om ca en timme, och jag är så gott som klar. Seegt. Vad gör man fram tills dess då? Vet inte. Jag kanske skriver ikväll, annars så skriver jag imorgon, när jag fyller år .

Godmorgon!Godmorgon bloggen. Eller goddag kanske man säger, hon är ju ändå 12. Idag så får vi släkt hit för att fira mig, vi blir dock inte så många, men det blir kanske trevligt. Snön ligger fortfarande kvar ute, är den här för att stanna? Tvivlar på det. Imorgon är det iallafall min födelsedag, hoppas att jag får en speciell sak som jag önskar mig...

Nu ska jag städa lite och sen kanske jag drar med kameran runt i huset, får se. Hare bra!

Nya jackan!Här kommer bilder på min nya jacka. Den längst ner är fotad på skärpet, själva spännet alltså. Visst är den snygg? Kommer som sagt från Zara, kostade runt 1300. Nu ska jag snart äta, och sen blir det stjärnor på is som gäller. Puss.

Snön fallerDet var alldeles vitt när jag vaknade imorse, underbart!

Idag drog mamma med mig till stan för shopping, och vi hittade en del. Tröja till pappa, julklapp till mormor, en snygg topp till mig och det bästa, en jacka! Hittades på Zara, och den kostade en del, men helt klart värt det! Den är underbar och nu slipper jag gå och frysa! Hurra! Ska försöka fotografera den sen.

Någon gång iblandJa ibland vill man.

Cellbes.seHittade en del snygga grejer på Cellbes.se, i väntan på att lektionen ska börja. Kolla bara på döskallestövlarna!