En fotoblogg om mitt liv

Ny header

Efter gårdagens misslyckade försök så var Caisa snäll och fixade en ny header till mig. Tack tack <3
Nu sitter jag i skolan, hostar en massa men jag vill inte missa massa lektioner så jag sitter här. Snart har vi nyhetskryss, men jag har ingen aning om vad som har hänt. Heja mig!

Keep holding on




You're not alone
Together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold
And it feels like the end
There's no place to go
You know I won't give in

Keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
'Cause you know I'm here for you

With you by my side I will fight and defend 


StylebyStars



StylebyStars.com har mycket snygga grejor. Hittade denna klänning, snygg och billig. Till studenten kanske? (Att vara ute i god tid är aldrig fel xD)

Monster i ditt huvud



1. gå in på http://www.creaturesinmyhead.com/
2. klicka på "random" 5 ggr
3. se vilket monster som bor i ditt huvud :)

Jag utmanar alla som läser det här! Släng upp det i din blogg och kommentera här så att jag får se vilket monster som finns i ditt huvud!


There.. and back again

Jag bytte tillbaka till min "gamla" header, den andra blev så ful. Nu sitter jag här och virkar och hoppas på att folk ska kommentera lite. Nu hörde jag också pappa komma på sin motorcykel.

Puss på alla.

Ps. Musik börjar, vill ni stänga av eller byta låt, klicka på ipoden till vänster.
<--

Ny header

Jag har ändra min header, vad tycks?

Själv är jag väldigt osäker, jag gillar denna på något sätt, men den förra som var gjord av Kaisa var så snygg, så jag vet inte riktigt. Behöver höra lite ärliga kommentarer. Det är någonting jag inte gillar med denna, men vad? Hjälp mig folk!

Här är den gamla:


Sjukling


Ja, som jag skrev igår så skulle jag antagligen stanna hemma idag, och så blev det. Hostar fortfarande en massa och jag vill inte riskera att bli sjukare igen eller smitta andra genom att åka till skolan. Så nu sitter jag här. Blir nog ingen teater heller, om jag inte blir jättefrisk på några timmar. Synd, nu har jag missat två gånger i rad. Inte bra. Fast jag funderar på att sluta. Fast jag har hållt på med det så länge, det kommer kännas så konstigt att sluta. Förresten tror jag att man bara får gå tills man är 18 eller något sånt, och då får jag bara vara med i år och kanske nästa. Så man kanske ska vara med denna "omgång" ut, och sen sluta. Jag vet inte. Har absolut inget svar.

Nu kom jag kanske ifrån ämnet lite, jag är iallafall sjuk. Den gulliga bilden är från google, och nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Ha det bra!

En speciell dusch



Hittade denna hos en annan bloggare, blev så fascinerad att jag var tvungen att sno bilden. Dusch från taket. Hur mycket häftigare kan det bli? Tycker att det påminner lite om ett sånt där vattenfall de har någonstans, som finns i dörröppningen så måste man gå under för att komma in. Himla häftigt alltså.

Film- Coyote Ugly



Sitter och tittar på Coyote Ugly, vad jag gillar den här filmen alltså! Har bloggat om den förut en gång när den gick på tv men det var väldigt länge sen. Snygga Tyra Banks är med i en mindre roll och även snyggingen Adam Garcia. Ni som har sett filmen Confessions of a Teenage Drama Queen , eller "Tonårsliv" med Lindsay Lohan känner nog igen honom som rockstjärnan Stu Wolff.

Nu börjar filmen igen efter reklamen. Ska nog inte till skolan imorrn eftersom jag inte känner mig riktigt bra än. Får se om jag bloggar någe mer innan jag går och lägger mig.

Skumbad



Ska bada skumbad nu, skönt och trevligt. Jag hällde nog i lite väl mycket skumgrejs så jag blir nog lite för mycket skum, men men. Sånt é livet. Bilden är snodd från google.'

Var ute och fotade lite höstbilder idag, trots bristen på gul-röda löv. Kanske slänger upp några bilder här sen. Nu ska jag slänga mig i badet, ciao!

Tävling



Jag är med och tävlar i denna tävling.

Natt-trubbel

Jag hatar natten när man är förkyld. Jag blir täppt i näsan hela tiden, och inatt så vaknade jag vid halv tre-tiden och var tvungen att gå upp och snyta mig. Sedan vaknade jag vid lite över nio, vilket är alldeles för tidigt enligt min åsikt.  Nu har jag suttit och hostat hela morgonen, det är inte kul. Mamma och pappa har åkt till stan, jag bad de att köpa en virknål och garn, för att jag blev väldigt sugen på att virka någonting. Så vi får se om de kommer hem med det eller inte.


Tävlar


Jag är med och tävlar om en goodiebag! Tryck på bilden för att besöka bloggen som har tävlingen.

fotografier

Jag tog fram blixten efter att jag hade spelat lite basket med brorsan. Jag borde inte ha gjort det, det är inte bra för min förkylning. Iallafall så fotade jag lite spegelbilder.


fönster vs. spegel


Gillar denna, fast den blev alldeles för mörk.


Titta inte på mitt ansikte tack!

Ni kanske vill se hur det såg ut med håret på?



/Freddy

Att det kunde vara så svårt

Att det var så svårt att sätta i löshåret det visste jag inte! Jag är jättedålig på att fixa hår ioförsig, men ändå. Det blev inge fint och det satt inge bra, så jag tog ut det direkt. Ska fråga mor min om hon kan hjälpa mig att sätta i dem, men hon kommer inte hem förrns ikväll, så frågan är, är det värt att gå omkring med de 3-4 timmar och sen ta ut de? Jag vet inte om jag vill sova med de nämligen. Och jag måste lära mig det där, mor kan ju inte hjälpa mig varje morgon jag vill ha dem. Nåväl, det ordnar sig väl. Jag är täppt i näsan och jag hostar. Usch. Det här är inte kul.

/Freddy