En fotoblogg om mitt liv

Från H&MJag skulle absolut inte ha något emot att äga dessa snygga skor! De kommer från H&M och kostar 349 kr.

Hemma igenHar alldeles nyss kommit hem från Linköping, och tittar på Miss Secret agent som snart är slut. Det var riktigt trevligt att träffa bror igen, han var väl som vanligt och hans nya "lya" var väl rätt liten men fräsh. När vi kom dit och skulle äta lunch så upptäckte vi att det inte fanns tallrikar, bestick, glas m.m., så vi stack till ikea och köpte. Sedan när vi satt och åt så upptäckte vi även att vi glömde brors datorskärm! Så nu sitter han där med en dator utan skärm... stackars honom. Men han ska få pengar för att köpa en de närmsta dagarna.

Nu sitter jag iallafall här, är väldigt trött så det kanske inte blir så sent. Planen är väl att titta lite på Stargate Atlantis och Miss Secret Agent 2.

A new day has come


(Längtar till sommaren!)

Sitter just nu och äter frukost, om ca en timme så ska vi sätta oss i bilen för att åka mot Linköping. Vi kommer nog hem ikväll, då vi ska äta middag där. Har med mig mobilen och ipoden. Hörs ikväll!

Antagligen på grund av uttråkning...När jag rensade hemma så hittade jag en gammal docka, och av någon anledning så bestämde jag mig för att fotografera den och redigera bilden. Här är då resultatet.

Imorgon så ska vi åka till Linköping, och träffa bror och lämna av grejer. Det ska bli roligt. Nu ska jag titta på Samantha!

Helt dött

Har varit utan internet i kanske 2 timmar eller mer, men nu är jag tillbaka och kan visa bilderna. Det blev inte så bra bilder för att det var dåligt väder och jag var inte riktigt på fotohumör. Jag hittade iallafall en svan nere vid vattnet fast den simmade bort från mig.

Sitter just nu och tittar på Stargate Atlantis, näst sista avsnittet någonsin. Usch. Fast jag har ioförsig massa avsnitt från sägong 4 som jag inte har sett, och en del från säsong 3...

Äntligen fredag!


(ej redigerad)

Ja, nu är det äntligen fredag. Hade basgruppsmöte och mediakommunikation i skolan idag. Basgruppsmötet var ganska roligt, vi var bara 5 stycken som vad där. Mediekommunikationen var inte så rolig, vi skulle hitta på slogans åt skolan, jag kom inte på någonting. Både Ewa och Kaisa var sjuka, så jag fick klara mig utan dem. När jag kom hem så åt jag först lunch och sedan gick jag ut och fotade till vår FotoB-uppgift. Jag ska visa er lite bilder när jag har lagt in de i datorn. Idag blir det till att titta på Let's Dance och Samantha, annars inget planerat. Nu ska jag ladda in bilderna i datorn!

1 h 40 min


(bilden är supersnodd från Caisa)

Så lång tid är det kvar av lektionen. Visst ser det ut som om klockan är en miniatyr? Och ja, jag ska nog sluta sno bilder från Caisa och skaffa egna... Sorry Caisa!

I skolan (som vanligt)


(fotad av Caisa)

Sitter i skolan som vanligt, och jag har haft min nya design på bloggen i en vecka. Har multimedia just nu, där vi jobbar med flash. Förra lektionen var väldigt rolig, fast det kan bero på att vi satt och höll på med bloggen hela lektionen. Tihi. Ewa är inte här, hon är antingen sjuk eller så går inte hennes bussar. Nåväl. Slutar ca 11.40, då blir det antagligen direkt hem, jag funderar på att rensa mera då. Eller möjligen plugga. Något av dem.

ValNu ska vi välja individuella kurser till trean, och jag har jätteproblem. Förra året var det någorlunda lätt att välja, jag valde de kurser som verkade roliga, men nu verkar det inte finnas några roliga kurser kvar. Jag funderar på Engelska B eftersom jag är någorlunda bra på engelska, men det kommer säkert att vara massor med redovisningar och jag hatar sånt. En annan kurs som jag har funderat på är Körsång A, eftersom jag gillar att sjunga så verkar det som ett roligt sätt att tillbringa x antal timmar i skolan. Men jag är dålig på att sjunga i kör, jag tycker inte om hela den prylen. Och jag vet inte vilken lärare som har de kurserna. Jag har mina aningar, men inte säker. Sedan så är jag så rädd att göra fel, tänk om läraren ber mig göra något och jag gör fel om och om igen. Det blir så pinsamt, och jag litar inte riktigt på min röst. Eller jag litar inte på mig själv kanske. Dessa två kurser är väl de enda som jag direkt kan tänka mig att läsa, men inte ens de är jag helt säker på. Usch, om knappt två veckor så måste jag ha bestämt mig. Detta kommer inte att bli lätt...

NaglarnaAldrig slutar dessa växa
Längst av alla på en häxa.
Måla, slipa, klar att klösa
Går de sönder, byt mot lösa.

Ett julrim som min pappa skrev i julas, han är bra på sånt.

Godmorgon bloggen!

Jag sitter här i min mysiga morgonrock och har precis duschat. Jag ska alldeles strax gå ner och hämta frukost, jag är riktigt hungrig! Idag börjar jag som sagt 13:50 (undrar om jag inte skrev 14:50 igår?), så jag kommer att ta bussen som går om lite mer än en timme. jag har bara en svenskaB-lektion idag, hoppas att den blir rolig. I helgen så ska vi åka till min bror och lämna av resten av sakerna som han ska ha till sin lägenhet, typ säng och skrivbord etc. Det ska bli roligt!

Nu ska jag gå ner och äta frukost!

Men hallå?


Bild snodd från Caisa

Mina "fina" vantar har förstörts av mina naglar! Suck. Tummen på högra handen är nog ändå värst, fast den syns inte på bild. Jag har varit otroligt trött hela dagen, det är nog för att jag sov för lite inatt. Imorgon så börjar jag tio i två, så det blir en låång skön sovmorgon där jag kan riktigt sova ut! Jag har nu rensat alla lådor under sängen, mamma tycker att vi ska ha en loppis och det tycker jag med. Undrar hur man får hit folk bara...

Fika med tjejernaIdag så var jag tvungen att åka till skolan för att få information om valet till 3an, så efter en halvtimme i skolan så kunde vi åka hem. Jag, Ewa och Kaisa åkte till stan och gick till Lagerhaus och Åhlens, och sedan så satte vi oss och fikade på Wayne's Coffee. Kaisa och Ewa tog varsin macka och kaffe/fanta. Jag tog en stoor kaka och vatten. Sedan var vi också vid kyrkan som jag inte vet vad den heter och fotograferade lite. Sedan så gick vi bara runt lite och pratade, och sedan, eftersom vi inte hade något direkt att göra, så åkte vi hem.

Nu sitter jag här och har nyligen ätit lunch, nu ska jag ta och städa i mittenlådan under min säng. Japp, ni hörde rätt, mer rensning!

Kaisa hade med sig sin nya kamera, en D60, så jag hoppas att hon kan skicka lite bilder, så kanske ni får se. Nu: rensning!

Rensningen fortsätter!

Har rensat böckerna också nu, det är en hel del. Är det någon som är intresserad av att köpa tidningar eller böcker? Vill ni ha en lista på vad som finns så är det bara att skriva. 
Ska dammsuga lådan som de låg i också men katten som ligger på min säng blir nog inte så glad då, så det får vänta.

Tjugosjätte januariSitter i skolan just nu och har fotolektion. Hela söndagen gick åt att sortera tidningar, och rensa, bland annat min låda under sängen och mina orangea lådor i garderoben. Jag slängde också massor med saker, bland annat min gamla morgonrock. Det kändes skönt att bli av med det, och jag ska fortsätta kanske idag, eller när jag orkar.

Slutar idag vid 11:40, då blir det nog till att åka direkt hem. Tjolahopp!