En fotoblogg om mitt liv

Once again, I'm offJapp, nu ska jag alldeles strax äta lunch och sedan bär det av mot flygplatsen i Skavsta. Jag ska alltså vara i Sardinien (nedanför Italien) i en vecka. Kommer hem Onsdag kväll, för er som undrar. Jag tar inte med stora kameran men lilla kameran åker såklart med så ni kommer att få se bilder när jag kommer hem. Det är färdigpackat, ipoden är laddad, och allt som återstår är att torka håret och äta lunch som sagt. Ni får ha en bra vecka!

I need changeJag är såå sugen på att förändra mig just nu. Vet bara inte riktigt hur... Får ni också såna där tillfällen när ni bara vill göra något annorlunda?

Princess Protection ProgramSåg nyss på Princess Protection Program. Den var helt okej, ganska typisk barn/ungdomsfilm. Det spelades en låt också som jag började tycka om. Är inte så förtjust i Demi Lovato igentligen, men denna var bra!Nu ska jag springa och diska!

Packning

Blev precis klar med packningen typ. Eller jag har necessären och sånt kvar, men alla kläder är packade. Tror att jag ska fixa lite fika nu och sedan sätta på en film. Hörs senare!

Jag vetJag vet att ni är avundsjuka, det är nämligen jag med. Damn it!

Köpt

Här är bilder på det jag köpte idag. Två armband, ett halsband och en kjol. Vad tycker ni?

Nu ska jag gå och äta middag, vi hörs senare!

Besök på ett muséum


Idag åkte jag till Naturhistoriska Riksmuséet för att gå på Cosmonova.


Det första som händer är att det är broöppning.


Dagens andra händelse är att jag blev förvånad över att jag hittade busshållplatsen där jag skulle ta bussen till muséet. Måste säga att byggnaden är riktigt riktigt maffig!


Världens vackraste djur <3


Ett annat av mina favoritdjur


På ett av muséets toaletter. Det visade sig när jag kom dit att filmen jag tänkte se på Cosmonova var utsåld! *Sad Face* Så jag gick istället bara runt och tittade på utställningarna. Funderar på att försöka igen när jag kommer hem från Sardinien, någon som vill hänga på?


Lyckan sken mot mig när jag hittade en 20-lapp på gatan, och när jag sedan gick förbi American cookie eller vad det heter som hade Brownies för 28 kronor, så förstod jag att det var ödet att jag skulle äta en Brownie.

Efter Muséet så stack jag in till stan och shoppade lite. Ska visa mina fynd i näste inlägg, stay put!

Beach 09
Bilder från Polyvore

Sommaren är ju inte slut ännu, så det är helt okej att fortfarande bli inspirerad av alla snygga sommarkläder. Vad tycks till exempel om dessa två collage?

Edit: Det fungerar inte att kommentera bloggar just nu, är det bara jag som har det problemet?

The boring nature


Från när vi var i skärgården.

Vad tråkig jag känner mig. Har gjort absolut ingenting idag. Men imorgon så blir det förhoppningsvis stan. Inget är det på tv idag heller. Vad ska ni göra ikväll?

Bilder från västkusten del två


Köket i huset vi bodde i.


Gänget påväg ner till ett av baden vi var vid.


Jag köpte en tröja. En badtröja. Och ett par långa shorts. Kanske visar någon dag.


Såhär går det när man inte har något att göra.

Det blev inte så mycket bilder, mycket på grund av att jag inte vet hur mycket folk vill finnas på bild, därför har jag undvikit bilder där man ser ansikten på folk. Det har varit en väldigt rolig vecka och nu ska jag snart gå och lägga mig och sova en bra stund.

Bilder del ett


Huset där vi bodde


Jag vid vår brygga


Jag solar och läser vid det närmaste badet


Pappa och Mattias skulle paddla kajak


Jag vid vårt hus


Kärleksvägen. Så gulligt.

Dessa är bilder från mors kamera, bilder från min kamera kommer i nästa inlägg så det blir lite i oordning. Typ alla bilder på mig är fotade av mor.

Home again

Hallå bloggare, kom hem från Västkusten för ungefär två timmar sen nu... jag är sjukt trött, det var runt 170-180 nya inlägg på bloggkoll (okej det heter väl bloglovin men jag kallar det bloggkoll ändå!) och jag har försökt att kolla igenom alla inlägg men vissa bara läste jag de första raderna på. Och jag har knappt kommenterat något heller, jag ber om ursäkt för det men jag orkar helt enkelt inte.

Ska alldeles strax föra in bilder på datorn och börja redigera lite, det blev runt 180 bilder på min kamera och gudvethurmånga på mammas kamera. Det har iallafall varit en väldigt kul vecka. Och förresten om några därute gissade på om jag skulle läsa ut alla böckerna, så måste jag säga att jag misslyckades. Jag har en bok som jag inte har läst än. Fast de två första dagarna så läste jag inte mycket alls. Men 873 sidor på en vecka är väl inte så dåligt?

Anyho, bilder kommer alldeles strax!

See you soon!


Fotad av Ewa

Godmorgon! Om ungefär 5-10 minuter så börjar vår resa till västkusten, så jag säger tack och hej! Jag är tillbaka om en vecka (en hel vecka), så det är helt okej att sakna mig. Ha det bra!

Lots and lots of books


Man vet att det är sommar när jag har massa böcker liggandes...

Håller på att packa, ska åka till Västkusten imorgon. Det betyder att jag ska leva en vecka utan internet. Vad gör man för att döda tid och ha något att göra? Böcker! Lots and lots of it. Eller fyra iallafall, två av dem har jag läst tidigare, men de är så bra så jag vill läsa de igen. Lånade tre stycken från biblioteket, och en har jag hemma. Nu kan ni få slå vad med en kompis om ni vill kära vänner, tror ni att jag kommer att ha läst ut dessa när veckan är slut?

Nu ska jag gå och höra med brorsan om jag kan låna hans ipodladdare, eftersom jag behöver datorn till min.

Bilder från dagen


Det första vi gjorde när vi kom till Ewa var väl att leta upp Ronja, den bedårande lilla kattungen!


Sedan så skjutsade Ewas mamma oss till grusgropen (glömde att tacka, du får tacka din mamma från oss Ewa!)
Caisa ser busig ut!
haha synd att jag kapade huvudet


Ewas försök att hålla balansen på en sten...


Jag efter badet


På vägen hem lös solen. Total restid denna dag: ca 4 ½ timme. Och då räknade jag inte in resan till badet. Totally worth it!

Tack tjejer för en underbar dag! <3