En fotoblogg om mitt liv

Dagen i kort



Bild fotad av och snodd från Caisa.

Idag var jag, Caisa och Ewa på Espresso house och fikade, babblade, fotade och pluggade även lite. Det var väldigt trevligt! Påvägen hem så gick jag in på biblioteket och lånade boken "Bläckhjärta", del ett av en boktriologi, där jag har sett ettan på film och läst tvåan. Har läst 190 sidor redan, de här böckerna är väldigt bra! Jag kanske skrev det att jag läste ut tvåan på 600 sidor på två dagar...

Nu ska jag äta middag, so long!

Frustrerad



Sitter och jobbar lite med flash, och jag vill göra en sak som jag inte kan, och det är oerhört frustrerande! Inte hittar jag någon guide heller... Får fråga läraren någon dag, men jag vill kunna nu!

Idag har jag inte gjort mycket, fotat en del, men det är allt. Ska försöka bli klar med min pressbild nu, den är seen.

Nu känns det som om våren är påväg iallafall, förhoppningsvis så blir det inte mer snö nu, men jag skulle inte bli förvånad om det blev det...

Earth hour slut











Fotograferade lite bilder när det var Earth Hour. Vi hade släckt överallt i huset och jag hade ett tänt ljus på mitt rum som jag försökte få bra bilder på. Jag läste lite också, dock från en bok som jag redan har läst ut.

Imorgon är planen att ta det lugnt. Kanske övningsköra lite. Ska komma ihåg att ställa fram klockan också. Detta blir mitt sista inlägg för dagen, så godnatt!

Vällingby





Jag, mamma och pappa var i Vällingby idag för att titta på skidutrustning till mig. Det slutade med att vi köpte bestick, en gigantisk rullväska och jag fick en hatt. Det gick alltså inte riktigt som planerat men det var mysigt ändå. Och jag är helt kär i min hatt!

När vi kom hem så åt jag lunch och tittade på Mamma Mia, den filmen är så grym alltså! Efter det så la jag in bilderna på datorn och nu sitter jag här. Om 3 timmar är det earth hour, då ska vi sitta och "mysa".  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, något förslag?

Tavlan





Fotograferade canvastavlan idag som jag fick igår. Är som sagt supernöjd. Står på en hylla i tv-rummet just nu men det är inte säkert att den ska stå kvar där. Den är köpt på Fujidirekt om det är någon som undrar, och jag har fotograferat.

Friday Lovely Friday


Bild fotograferad av Caisa. Kan ju tillägga att detta nog är den enda profilbild ni kommer att få se på mig, profilen är inte min bästa sida!

Nu var det fredag igen då. Vad dagarna går fort! Kan ju förresten berätta att jag ska klippa och slinga mig den åttonde april, så snart slipper både ni och jag den fula utväxten, haha!

Idag kom min Canvas-tavla, och jag är asnöjd! Den blev superfin, kan fotografera den sen och visa er. Mamma köpte Mamma Mia- filmen innan hon åkte hem, tillslut kan jag ju säga! Jag trodde att mamma skulle få den av pappa i julklapp eller födelsedagspresent, men tydligen inte. Nu köpte mamma den iallafall, så jag planerar att se den antingen till middagen eller imorgon. Det är ju Let's Dance-final också och det kan man väl inte missa. Eller?

I helgen har jag inga direkta planer, ska försöka plugga lite. Jag vill lära mig mer om ActionScript i flash men hittar ingen vettig sida. Ne, nu är jag riktigt hungrig. Ska gå ner och se om det händer något där nere i köket. Ha det bra så länge!

In the school as usual


random bild

Sitter i skolan och har multimedia just nu. Är precis klar med min showreel till skolan, även om jag inte är supernöjd.

I eftermiddag så ska jag kanske shoppa med mor, men jag skulle vilja ha något i magen då men det blir inte någon god lunch. Så jag får se. Solen lyser och det är någorlunda varmt ute, det är trevligt! Hoppas att våren vill komma snart, eller att det åtminstonde blir lite varmare.

Just nu sitter ajg och Ewa och spelar Heroes. Vi kan ju låtsas som om man får göra det på lektionen.Skriver väl när jag kommer hem, kanske med något nytt att visa!

Talet avklarat!



Hade mitt svenska nationella-tal idag. Är ganska nöjd men det kunde såklart ha gått mycket bättre, men jag var så nervös så det förstörde mycket. Är iallafall skönt att ha det avklarat, men om en vecka så är det skriftliga nationella. Det blir nog inte kul men iallafall bättre än att hålla tal. Jag är så dålig på det!

På hemvägen så träffade jag två kompisar och en av dem hade köpt sjukt snygga skor, och det får mig att bli såå köpsugen, särskilt på skor. Ge mig vår nu, så att jag kan ha vårskor och vårkläder!

Planen för dagen



Har skickat in denna bild så att den ska bli Canvas. Det skulle bli en överraskning till mor men "kvittot" låg kvar på skrivbordet så hon såg det... Iallafall så ska det bli spännande att se hur det kommer att se ut.

Planerna för dagen är att äta lunch om en liten stund, sen åka och träna, sedan när jag kommer hem så ska jag skriva mina stödord på något vettigt sätt. Sedan ska jag öva lite mer, och sedan middag och sova. Och läsa i min bok som jag lånade igår, har redan läst 516 sidor, hoppsan!

Nu blir det iallafall lunch och jag ska nog titta på någon film medans. Eller kaske lite Simpsons?

Tal



hittade bilden på Google


Har övat på mitt tal en bra stund nu och jag börjar kunna det någorlunda. Är ganska nöjd med det skriftliga, så får vi se om det muntliga går bra.

Idag har jag foto, och jag satt faktiskt kvar hela lektionen(!) men det var för att läraren ville titta igenom alla mina bilder, och ha betygssamtal. Jag funderar på att ändra mitt betygsmål till MVG, för jag vill väldigt gärna ha det. Jag var på biblioteket också och lånade en bok som jag redan har läst typ 120 sidor i. Den är riktigt bra. Fast jag förstår inte riktigt varför en 650-sidors står på barnavdelningen. Imorgon blir det väl träning, det blir bra. Nu ska jag läsa lite!

Accessoara



Var inne nyss på Accessoara.se, och jag är kär! Så mycket snygga grejer det finns, ganska billigt också. Titta bara på dessa snygga armband, halsband och örhängen!

The black milk



Pappa kom hem med de nya, svarta mellanmjölkarna som gör reklam för Earth Hour. Riktigt coola ser de ut, och jag tycker att de borde behålla färgen även efter 28 mars. Vad tycker ni?

Hör och häpna!





Kollade lite i en garderob där vi förvarar typ allt gammalt, och jag hittade min bildmapp från högstadiet. Tänk att jag faktiskt har målat en gång i tiden! Inte bra då men iallafall. Visar upp två bilder som jag tyckte om lite grann.

Hemma!


Bild tagen härifrån

Kom hem för cirka en timme sedan och sen dess så har jag bakat en kladdkaka. Yummy! Just nu sitter jag och tittar inne på Chique.se, jag skulle lätt kunna spendera en hel del pengar där! Jag skulle behöva en uppdatering av min garderob och smyckeslåda känner jag, så det kanske blir shopping någon dag. Synd bara att man blir så fattig.

Nelly.com



Nu när våren närmar sig så längtar jag efter att få fylla garderoben med vårkläder, gör inte ni? Kolla bara in dessa snygga saker från Nelly.com!