En fotoblogg om mitt liv

What a fucking circusIdag hade vi mormor, farmor, farfar och faster och familjen här på lunch och brygginvigning. Wow, senaste gången vi hade brygginvigning så var jag inte större än katten. Allt gick väl bra, farmor var.. värre, men ändå ganska pigg just idag. Mina kusiner var i och badade idag, jag tyckte att de var modiga. Jag skulle väl ioförsig våga bada också om jag hade lust, men det hade jag inte. Lunchen var grillat; korv, kyckling och revbensspjäll. Jag åt allt (Åt och åt, jag smakade på revbensspjället!), så jag tycker att jag var duktig. Till efterätt var det en tårta som var tre våningar hög, och allting typ rann av den, så vi hade smärre olyckor.

Efter att alla hade stuckit så stack pappa och jag ut och övningskörde, och för första gången så körde jag på stora vägen. Hjälp. Det gick ganska bra, inga stora incidenter iallafall. Körde ungefär halvvägs till centrum fram och tillbaka. Det var inte så mycket trafik, förutom när det hade kommit en färja, så jag fick stå och vänta en stund innan jag kunde svänga ut. Nu är mina ben typ gelé. Halvt iallafall. Och snart ska jag gå och fixa middag.

Förresten så hittade jag lite böcker på biblioteket om photoshop, jag funderar på att låna någon, för att lära mig ännu mer. Kanske imorgon.

I'm just a kid...I'll crawl into my bed staring at these 4 walls again
I'll try to think about the last time I had a good time
Everyone's got somewhere to go & they're gonna leave me here on my own
And here it goes

I'm just a kid
And life is a nightmare
I'm just a kid
I know that it's not fair
Nobody cares cuz I'm alone and the world is having more fun than me

Dagens Photoshoot

Ja, det blev lite fotograferande idag tillslut. Ljuset var värsta tänkbara och när vi var i skogen så blev vi anfallna av tusen myggor, så det var omöjligt att stå stilla mer än några sekunder. Inte så superlyckat, men det blev några bra bilder ändå. Applåder till Karolina som ställde upp på mina konstiga idéer och som fick stå ut med myggen!

Håller på att redigera lite bilder just nu, och ska alldeles strax äta middag. I övrigt så var vi på marinan idag eftersom de hade en "dag", med uppvisning av sjöräddningssällskapet, loppis, outlet och så vidare. Det var dock inte mycket att hurra för. Imorgon är den stora loppisen i parken, men jag tvivlar på att jag kommer kunna ta mig dit eftersom vi har gäster. Men jag kanske kan smita iväg en stund. Förhoppningsvis.

Again, and again, and again...Ännu en redigerad bild från i tisdags. Har tyvärr inte så mycket andra bilder att redigera på den här datorn så ni får stå ut. Imorgon så ska jag dock förhoppningsvis ha ett litet photoshoot, så då kommer det nya bilder. Igentligen så kommer vädret inte att bli det bästa då (om man tänker foto), men tiden håller på att rinna ut så jag får ta vad jag har.

Har bråkat massor med datorerna nu på förmiddagen för att få in det jag har filmat i datorn. Nu har jag gett upp, jag får vänta tills måndag då jag kan ta hem min bärbara dator. Nu ska jag fortsätta att kurera mig mot min förkylning!

Sjukling

När jag vaknade imorse så kände jag att jag var så sjuk så att jag knappt orkade gå upp ur sängen, hjärnan var helt degig. Så jag bestämde att det nog var bäst att stanna hemma, trots att vi hade utställning idag som hade varit bra att vara på... undrar hur mycket det påverkar betyget. Iallafall så låg jag vaken en stund men till slut så kunde jag somna om 2-3 timmar till.  Och nu sitter jag här. Det som irriterar mig är att min bärbara dator är i skolan, så jag kan inte göra mitt helgmål som jag hade planerat, eftersom jag inte kan få in filmen i den här datorn.

Men jag ska försöka ta det lungt idag så att jag blir frisk fort. Jag tycker inte om att vara sjuk!

Won't you look at that!Mamma har spanat in ett hotell som vi förhoppningsvis ska bo på när vi reser till Florida, om det finns plats. Jag håller tummarna som bara den, det ser underbart ut, fina rum, pool och ca 10 meter till havet! Nu längtar jag!

Vila i frid Ewas Emil! <3

Helgens mål


Fotad och redigerad av Caisa

Mitt mål för denna helg är att göra någon sorts film, det lutar åt serie-review. Ska försöka bli så pass nöjd så att jag vågar slänga upp den, och jag ska försöka ha klar den innan helgen är slut. Vilket kan bli svårt eftersom vi antagligen kommer få gäster här på söndag, och på lördag ska jag på loppis och annat kul. Men man kan ju alltid försöka. Jag har typ hela halva dagen imorgon också på mig. Och ja, jag har gått och blivit sjuk. Jag får hoppas att jag blir bra snabbt! Nu ska jag käka middag, ciao!

Provet avklarat!


Världens sötaste kattunge, bild snodd från blocket.

Suck, det som jag satt och plugga på hela kvällen igår var onödigt! Jag blir så irriterad. Men det är skönt att ha det avklarat. Ska bli spännande att se vad det blir för betyg. Alldelles strax ska jag röra mig hemåt och typ ta något varmt att dricka, det känns nämligen som om jag håller på att bli sjuk... Inte roligt! Vaknade två gånger inatt av att jag blev täppt i näsan, och nu känns min hjärna typ förstoppad. Usch!

Imorgon är det fredag, igen.... vad tiden går fort! Veckorna bara rusar fram...

Go west?


Bilder snodda härifrån

Mamma och pappa har börjat inse att jag och bror inte är så pepp på Costa Rica, så de har börjat prata om Florida istället! Jag håller tummarna för att det skulle vara riktigt kul att åka dit.

Sitter och pluggar multimedia just nu och det bör jag göra resten av kvällen. Så jag skriver väl igen imorgon, när provet är slut.


Ny redigering!Ny redigering på en bild som jag la upp i förra inlägget... Nöjd!

Imorgon har jag en svenskalektion, som börjar 13.50. Det blir en lång sovmorgon.

Förresten börjar jag tro att filmkameran är bortom hjälp. Den har varit knäpp hela dagen, så det känns lite osannolikt att den skulle börja fungera... Tyvärr. Pappa säger att jag kan filma med hans filmkamera, men jag tycker mer om "min". It's just not fair. Jag ska se om den börjar fungera imorgon eller nåt, annars... får jag väl filma med pappas kamera. Darn! Pray for it everybody!

Bilder från idag!Ja, här är lite bilder från idag när Caisa var här. Vi pluggade, solade, fotograferade, och... you guessed it, redigerade bilder. Jag hade planerat att filme men idiotfilmkameran ville inte fungera, så det blev inget av med det. Däremot så filmade jag några minuter när vi satt och redigerade bilder med pappas filmkamera, men jag vet inte om det är tillräckligt för att göra någon film av det.

Anyho, jag ska fortsätta redigera bilder så det kommer förmodligen komma upp här under kvällen. Och jag ska plugga också, efter middagen.

Off to the land of dreams...


En superfin bild på Caisas vackra ögon

Nu ska jag absolut gå och lägga mig. Imorgon ska jag försöka dra mig upp 9:45, så att jag hinner tvätta håret innan Caisa kommer. Jag har väl inte så mycket mer att nämna här... Godnatt bloggvärlden!

I got some shoes!Idag var jag i stan för att jag skulle hjälpa en kompis att hitta bal- och studentklänning. Hon skulle också hitta skor, men det slutade med att jag hittade ett par supersnygga skor! Från skopunkten, 299 kronor.

Imorgon så ska Caisa komma hit, och vi ska vara duktiga och plugga (in your face!). Ewa kunde tyvärr inte komma, men det ska vi ta någon annan dag. Kanske när vi har mindre plugg att göra.

Nobody home!Här sitter jag på fotolektionen och redigerar bilder. Alldeles ensam. Var är alla? Idag så ska jag träffa en kompis efter två, så jag kommer sitta här länge. Men jag kanske får lite plugg gjort. Fast bara kanske. Blev förresten nöjd med bilden ovan. Särskilt ögonen. Ewa har vackra ögon.

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Posh24 har satt upp Helena Bonham Carter som en av veckans sämst klädda, men jag håller inte med. Jag tycker att hon har en häftig stil, och kappan hon har på bilden är jättesnygg enligt mig. Dock så passar det hon har inte under så bra till, men men. Dessutom är hon en av mina favoritskådespelerskor, hon är jättebra i Harrypotter-filmerna, Sweeney Todd, Fight Club och Big Fish.