En fotoblogg om mitt liv

Mot bion!



Pappa ändrade sig, en halvtimme istället för en timme som jag skrev i förra inlägget. Alltså ska vi åka närsomhelst. Det blev en vit-grå-blå skjorta, mörkblå jeans och svart ganska brett skärp för min del. Blir nog stövlarna och min varma jacka också, för det är nog ganska kallt ute. Nu måste jag stänga av datorn. Puss, ses ikväll!

Bio idag

Om ca en timme så ska jag och familjen åka in till stan och äta på resturang, och sedan gå och se "Quantum of Solace", den nya Bond-filmen. Är väl inte så jättepepp, för att förra filmen var jättedålig tyckte jag, men men. Det ska bli mysigt att sitta och äta popcorn i en mörk biosalong. Synd att inte Pierce Brosnan spelar Bond längre, han var superbra. Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig, får se om jag bloggar något mer innan vi sticker. Puss!


Pumpan är halloweengubben



Nu har jag plockat fram lite Halloweenpynt, ja det vi har iallafall som jag hittade. Vilket inte var mycket. Men det är iallafall något. Pumpan ställde jag i fönstret. Den syns nog utifrån. Hoppas det. Kollade när det var dagsljus och då syntes den.
Nu ska jag hjälpa pappa med maten, bror är på intervju (håller tummarna!) och mamma är kanske påväg hem. Puss.

Snart...



Ingen kan väl ha missat att det är halloween imorgon?
Ska ni klä ut er, eller dekorera något hemma?

Ni vet en sån där dag...



... när ens hår ligger perfekt? En sån dag har jag idag. Och som jag misstänkte igår så har jag en grym träningsvärk idag. Aj aj. Benen och armarna är hemska.



Visst ser mitt hår ljust ut på denna bild?

Nu ska jag snart ner och göra lite lunch och titta på "The Holiday", bra film som rekommenderas! Puss!

Bidra du med!


(Dagen till ära så blev det en rosa tröja också)

Här kan ni bidra med lite, helt gratis genom ett enkelt klick.

Här, och här kan ni bidra ännu mer till bröstcancerforskningen.

Gör som jag, stöd de på något sätt. Många droppar små vet ni!

Ont med fasa för morgondagen



Mamma lyckades dra med mig på ett bodypump-pass, alltså ett styrketräningspass. Mycket skivstång och lite med hantlar. Grymt jobbigt, måste jag säga! Mina ben och armar darrade efter bara en liten bit av passet. Jag kommer att ha en hemsk träningsvärk imorgon, det kan jag slå mig i backen på! Fast det är skönt att känna sig lite (mycket) nyttig. Hurra för mig!

Hilary Duff har snygg stil!



Hillary Duff var på promenad i New York och hade den här snygga och sköna stilen på sig. Snygg handväska, Uggs på fötterna, en mysig halsduk och snygg tröja/jacka. Riktigt snygg stil tycker jag!

Tankar i mörkret



Kände för att locka håret lite såhär på eftermiddagen/kvällen. Sedan har jag redigerat bilden en hel del.

Imorgon har jag inga planer, vi får se om jag kommer på något eller om det blir datorsittande hela dagen. Måste försöka komma på någonting att göra. Vad ska ni hitta på då?

Puss

Ny header


Bild på söta Ashley Tisdale, tagen härifrån.

Har gjort en ny header, men jag är inte säker på vad jag tycker om den. Vad tycker ni?
Puss.

Simma lungt!



Idag åkte jag till Åkeshovshallen(inte på bild) och simmade. Det var en del folk, mycket ungdomar och barn eftersom det är höstlov för de flesta, men det var okej. Det var riktigt skönt att simma där, fast den kändes väl lite liten. Jag ska nog åka dit och simma fler gånger, det är bra träning. Ska försöka hitta tider när det är lite mindre folk också. Jag simmade totalt 1000 meter, med några få väldigt korta pauser. 900 meter bröst och 100 meter rygg. Jag gillar att simma ryggsim men då har man ingen koll på om man simmar in i någon eller så, så det är svårt när det är mycket folk.

Iallafall så kände jag mig riktigt duktig, ska som sagt försöka få detta till en vana.

Tävling



Tävlar om en "goodiebag" här.

Picture this



Såg nyss en film som heter "Picture this" med Ashley Tisdale i huvudrollen. Filmen var helt okej, lystes helt klart upp av Ashley. Längtar tills High School Musical 3 kommer ut på dvd, tror faktiskt att jag ska köpa den. Vill så gärna se den igen! Och en massa extramaterial säger man ju inte nej till...  Nu är det mindre än en månad kvar till min födelsedag, längtar massor! Ska kanske söka jobb till jullovet också, får se. Skulle vara trevligt med egen inkomst.

Puss!

Utmaning



Har du någonsin

Ätit sushi: Nepp, och skulle inte vilja det heller..
Stått på scen: Japp, många gånger
Blivit dumpad: Inte direkt.
Varit med om en bilolycka: Nepp, som tur är.
Klättrat i bergen: Japp
Sett vita huset: På tv, räknas det?
Tävlat i någon sport: Inte vad jag kan komma ihåg faktiskt... eller fotboll ett tag, om det räknas? 
Sytt en tröja: Nej
Spytt för att du har varit så onykter: Nej, aldrick druckit
Gått i sömnen: Inte vad jag vet 
Sett ett stjärnfall: Ja :)
Kysst en tjej: Ja
Sovit på hotell: Japp
Kramat en kändis: ne det tror jag inte...
Badat med kläder: Yepp
Badat naken utomhus: Ja, det har jag gjort
Kastat ägg på någon: Nej :P 
Bott i ett annat land: Nej.
Gjort något med någon bara för att jävlas: Det har jag säkert! Kan bara inte komma på något.


Morgon!



(längtar ni inte till julen?)

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan idag? Jag har gjort det. Mobilen och datorn ställer om sig själva men allt annat får man ställa om själv. Min väggklocka gick lite sönder när jag ställde om den, dels så gick saken sönder som man hänger den i, och sen "glaset" utanpå, fast det gick att sätta på igen. Borde skaffa en ny. Har haft den i massor med år, komemr typ från ikea. Men den är lite mysig. Det är en liten humla som går runt.

Idag så har jag inget planerat, imorgon kanske det blir att träffa Kaisa och Ewa, på fredag ska jag träffa söta Ellinor som gick på min teater för länge sen, och så funderar jag på att åka och simma någon dag, det var länge sen.  Inte direkt proppfull höstlovsvecka, men det är skönt att bara ta det lungt också.

Puss på er!