En fotoblogg om mitt liv

Rensat

Idag har jag varit duktig och både rensat garderoben och städat och dammsugit och städat småkrypens bur. Nu sitter jag och tittar på klickportalen, jag hoppas att jag blir klar idag. Jag har även varit ute och fotograferat lite, jag blev rätt nöjd. Kanske visar någon bild här sen.

Fobi för imorgon, absolut. Jag försöker njuta, men det är omöjligt. 4 veckor, snälla, kan någon få det att gå 4 veckor så att jag kan sova ut imorgon.

Snart är det utvecklingssamtal också. Orka. Vill inte. Hatar utvecklingssamtal. Alltid gjort. Le och se snäll ut.

19 oktober sätter datorläraren betyg. Alltså måste jag jobba på snart. På fredag kan jag ha som mål att bli klar.

Förlåt för detta korta inlägg, jag får se om jag orkar skriva mer senare.

Puss

Ondska

Ondska i sin renaste form.

Nu sitter jag och ser på tv, Ondskan på 4:an. Måste säga att den är bra. Brukar inte gilla svenska filmer men...

Bara 4 veckor kvar till höstlovet. Ska bli massa skönt. Skolan är väl okej, men jag blir stressad och orkar inte gå upp så tidigt osv. Sköna höstlovet. Iaf, idag har jag varit i Solna centrum med mor och köpt lite saker. 2 t-shirtar och ett par jeans. Vi var också på jakt efter en jacka och en mössa, men vi gick utan. Ska väl visa kläderna jag köpte nån dag. Annars kommer de upp i min BD (Gamoja)

Jag vill inte gå till skolan, pallar inte. Men jag kan ju inte vara sjuk hela tiden. Då kommer jag att hamna jättemycket efter. Ska rensa min garderob imorgon och göra mer på datorkunskapen. Behöver bara nån som kan förklara de där med tabbar och tabulatorer, och eventuellt Excel. Mor kunde det med Tabbar typ, sen får vi la se. Datorläraren är läskig x) Men jag överlever, hoppas jag.

Jag kommer få panik imorgon som jag alltid brukar få på söndagar -.- Palla. Jag vill träffa nån. Eller jag vet inte. Nästa helg. Imorn ska jag göra det som jag har skrivit, om jag pallar. Idag eller igår tror jag att jag fått pengar iallafall så jag bör vara lite rikare nu. Ska kolla på måndag. Jag vill ha ett objektiv, och att pappa ska leta upp den där kameran. Det skulle vara riktigt coolt om han hittade den. Undrar om den har objektiv också. Om det är Nikon så blir jag lycklig lycklig lycklig! Hoppas.

Nu ska jag hämta nåt att tugga på. Godnatt!

Rebell

Ibland orkar jag inte längre...

Jag funderar på att hoppa av skolan nåt år.. men jag orkar inte gå tre år till. Och vad skulle jag göra annars? Jobba? Jag har inte ens fyllt 16, vem vill anställa mig? Jag får väl kämpa dessa år. Sen ska jag ta en skön paus i pluggandet.

Jag vill bara skrika. Orkar inte gå omkring och vara lilla fröken solstråle. Jag vill skrika, göra nåt man inte bör. Vara rebell! Vill bara skrika, men vem kommer höra mig? Finns ingen som lyssnar på mitt skrik. Man kan inte skrika där ingen hör. Jag får väl bara stå ut och hålla tyst. Undrar när det smäller.

Våga, Rebell!

Natt?

Nu ska jag snart sova...

Mika var jättegullig och hjälpte mig med bilden däruppe. Just nu kommer jag inte på vad det heter. Men ni fattar hoppas jag. Nu återstår att se om det fungerar. Imorgon så är det Idrott. Det ska bli kul.

Godnatt. Jag skriver igen imorgon förhoppningsvis.

Nyttiga grejer

Mamma var nyss uppe och tjatade om vitaminer och mineraler osv. Föreslog typ piller. Jag gillar inte så mycket piller, men det skulle vara bra ioförsig... Jag vet inte, men jag måste fixa detta på något sätt...

Idag så berättade de om resa till Frankrike. Jag ska nog inte med... Kul att åka skidor, men ingen annan ska dit och jag vill inte vara borta så länge.

Annars hade vi datorkunskap idag. Det var kul. Jag börjar gilla läraren. Han är lite skum men kul. :) Vi lärde oss Excel. Vissa saker hade jag ingen aning om, det var en nyttig lektion.

Nu har jag suttit säkert 3 timmar och sett på en kille och två kvinnor som snackar om hur man loggar in på datorn, hur man stänger av, öppnar wordpad. Så tråkigt men det måste göras.

Fredag äntligen! I helgen ska jag nog träffa Agnes och fota :D Var typ fett länge sen som jag träffade henne. =/

Läste ett bra inlägg i tidningen punkt.se som var skriven av vad han nu heter...Schuman? Det handlade om modebloggare som "bara måste ha" en blus. Fick ingen tidning med mig hem, men ska kolla om det finns på nätet.

Hittade inlägget:
"Det jag stör mig på mest är de här modebloggarnas gravallvar. Det rör sig om småbrudar som berättar att de går in i klädaffärer och stöter på en blus som de ?bara måste ha?. Jag förstår inte det där. Vadå måste ha? Man måste ha mat. Man måste väl i viss mån ha kärlek. Men just den där blusen, nej, den måste man faktiskt inte ha. Det stör mig. Jag vill få fast en av de där tjejerna på stan, ruska om henne så att hårspännena flyger och skrika: ?Du, det är bara kläder. Inget annat. Bara kläder!?
 Taget från aftonbladet.se

Har fixat lite i hamstrarnas bur. Bella hoppade från skrivbordet, men jag tror att hon mår bra. Hon började springa direkt iallafall. Jag får hålla koll.

Tack för att du läste! Ciao!

Skola

Nu sitter jag i skolan. Jag ska "snart" åka iväg och ha gymnastik. Jag, Mia, Angelica och Kaisa sitter och väntar på att det ska bli dags att åka. Idag var en av de få dagarna som de blivit god mat i skolan, köttbullar och makaroner. Mums :) Angelica pratar i telefon som vanligt :P

När jag får pengar ska jag köpa hjul till hamstrarna, de höll mig vaken hela natten med att tugga på den blå plastgrejen. Jag ska också köpa örhängen för jag har inget, och jag ska be mamma om jacka och skor, jag har lixx inga. Det börjar bli kallt ute och mina skor har blivit så fula.

Träffade Maggan imorse, saknar verkligen Karro. Jag tycker att hon ska ringa. Det var typ över 2 veckor sen sist, och hon har inte skrivit ett mejl på ca 1 vecka. Det är väl hennes "lillebröder" som har datorn hela tiden. Men jag tycker att hon ska ringa snart annars blir jag ledsen  ;__;

Angelica pratar fortfarande i telefon :P

Bifogar en bild på mig innan niornas bal. Saknar den tiden, även om jag visste redan då att det skulle gå utför. Men han sa att jag hade fin klänning. Fast dagen efter :P Äh va fan. Glömma glömma.

image1
(Fan vad snygg klänningen var)