En fotoblogg om mitt liv

BikiniGreetings my fellow bloggare! Hade tänkt att skriva ett inlägg imorse, men jag hann inte. Idag har jag varit i Solna Centrum och gått lite i affärer. Hittade en snygg bikini som jag köpte. Var lite osäker först eftersom mina bröst ser så små ut i den, men jag köpte den ändå. Och det är jag riktigt glad för! Nu måste jag bara sola så att min solbränna passar denna bikini lite mer...

När jag kom hem så gick jag direkt ner till vattnet och simmade lite, så skönt! Termometern visade på 23 grader, fast den låg i solen så det stämde väl inte helt och hållet. Men skönt var det! Nu sitter jag och torkar och väntar på middagen.

Ny design!Äntligen så är den nya designen uppe! Har jobbat med den i tre dagar, och det är ganska sjukt vad mycket svårigheter jag har haft. Men å andra sidan så har jag lärt mig väldigt mycket!

Så, nu vill jag att ni tittar er omkring och ger kritik, och även om ni ser något som är konstigt eller inte fungerar, säg till!

Ps. Ni har väl inte missat att man kan klicka på headern?

Close, very close...

Jag är på sluttampen med min nya design! Det är så nära nu! I princip så är det bara en sak kvar att fixa, om jag inte kommer på något mer förstås. Problemet är att jag vet inte riktigt hur jag ska lösa den där sista saken, men jag kanske kommer på något.

Idag var jag ute med båten och körde, det gick bra fast det blåste så mycket så det var mycket småvågor. Sedan hade jag jätteproblem när jag skulle sätta fast den vid bryggan igen... och dessutom så tappade jag bort låset. Jag är en stor klant! Så jag var tvungen att byta ut det. Nu tycker jag att ni alla kan skriva att jag är klantig, kommentera här nedanför!

Problem?

Är det bara jag som har problem med bloggen? Varannan knapp jag trycker på leder bara till en tom vit sida, och ibland fungerar det inte att trycka backåt, då hamnar man bara på ännu en tom sida. Sitter och jobbar med nya designen nu, men på grund av detta problem så går det  ungefär 5 gånger så långsamt som i vanliga fall. Jag börjar närma mig iallafall, håll ut!

Förändring i bloggen?Ja det kommer nog att bli lite förändring i bloggen de kommande dagarna... har suttit och jobbat på en ny design i ungefär 2-3 timmar nu, men det vill inte riktigt fungera som jag vill... Nu är jag så trött, ska gå och lägga mig (de har slutat spela musik) Ska försöka fixa klart med designen imorgon, hoppas att jag lyckas klura ut det då! (Nu blir ni nyfikna va?)


Please don't stop the music


Bild från Nice förra året.

Kom nyss hem från grillningen. Är lite trött så jag funderade på om jag skulle gå och lägga mig, men de har nåt party vid marinan, och musiken hörs ända hit! Det är otroligt högt de spelar, sedan är det ju vatten också så det färdas ju otroligt långt. Så jag hör dunkande, dunkande, dunkande. Och jag hatar dunkande om jag ska sova. Tickande klarar jag av, men inte dunkande.

Så jag tänker sitta uppe tills de slutar... eller möjligen så får jag försöka sova ändå. Men jag hoppas att de slutar snart.

Grillning!Nu ska vi iväg på grill-knytis. Hörs ikväll!

Bright sunny day in chicagoHar legat nere vid bryggan och solat och badat typ hela dagen. Upptäcker nu att jag är ganska röd på ryggen. Hoppsan!

A dress fit for a queenSåg en tjej som hade väldigt fin klänning på sig idag, vad tycker ni?

Konsert-bilderBilder från avslutningskonserten jag var på idag. De var grymma! Nu ska jag äta tårta!

Thriller live (1987)Har fortfarande lite svårt att förstå det :/

Michael Jackson död!Kungen av pop är död!
"Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen. Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II " Text från Aftonbladet

Detta kom verkligen som en chock för mig, hans hälsa har väl aldrig varit direkt bra, men jag trodde aldrig att han skulle dö såhär ung. Vila i frid, Kungen!

Very poor choice of wordsHar suttit och rensat min dator och tagit bort ungefär 10 GB från burken, men den vill fortfarande inte spara i PNG. It pisses me the hell of! Alltså så kan jag inte ladda upp nya bilder på bloggen (jpeg kan ni glömma!), så jag får ta gamla bilder om jag vill skriva något. Vilket suger.

Imorgon så ska jag på en liten "konsert", en kompis som har varit på läger ska spela. Ska ta med kameran, tar kanske filmkameran också. Eller tvärtom. Ska försöka få med båda.

Jag måste verkligen skaffa en extern hårddisk.

Qick UpdateNåt är allvarligt fel med min dator, så ni får ursäkta kvalitén...

Efter att jag hade fotat så gick alla på lunch och en halvtimme senare så mötte jag pappa igen på hans jobb så hamnade jag i stolen. Det blev bara en supersnabb koll eftersom han hade glömt att han skulle kolla mina tänder så han hade inte så mycket tid. Jag hade början till ett hål, men det var en 9 år gammal "förebyggande behandling" som inte hade fungerat, och därför hade det börjat bli ett hål. Möjligen så får jag åka dit igen någon gång i sommar och laga det, eftersom han inte hade tid nu. Men i övrigt så såg det tydligen ganska bra ut.

Okej, jag slänger nog upp lite fler bilder från idag här, men först så måste jag ta reda på vad som är fel med min dator, det går nämligen inte att spara i png!


La capitalSitter just nu på pappas jobb. Håller på att fotografera till hemsidan, men de är lite upptagna just nu så jag får vänta tills det blir lunch... eller lite senare. Klockan är faktiskt tolv nu och det är lunchtid en vardag. Iallafall så placerade pappa mig framför en dator. Så nu sitter jag här och väntar.

Det är sjukt jobbigt ljus här, måste springa runt med iso på 1600 och slutartid på typ 1/50, vilket är ungefär det lägsta jag kan gå utan att behöva stativ. Nåväl, nu ska jag titta runt efter lite inspiration. Skriver mer när jag har kommit hem.