En fotoblogg om mitt liv

Gott nytt år alla!


Citat av Nalle Puh"Om du försöker hitta hem men istället hittar en grop, kan du försöka att leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då kanske du hitter någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter."

"När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter."

"Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre."

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."

Här är jag

Nej jag har inte riktigt orkat vara inne de senaste dagarna och har inte orkat skriva. Men imorgon, då ska jag fotografera det jag har fått i julklapp så att ni får se, och kanske även visa några bilder jag fotograferade innan jul. Men just nu tittar jag på Sagan om ringen; de två tornen och Shakespeare in love på tv, mycket bra filmer! Ha en bra kväll!


Hemma

Ja, jag kom hem igår, idag så har jag varit på bio med släkten och sen ätit middag på Vapiano eller vad det nu hette, en trevlig restaurang i stan, minns inte exakt var. Såg "Vi hade iallafall tur med vädret, igen" på bion. Den var väl rolig på sina ställen men inget jag rekommenderar direkt.  Just nu sitter jag och tittar på Gladiator och äter godis. Mums mums.

hotell

Är på hotell i norrtälje. Kommer hem imorgon på eftermiddagen tror jag. Ska sova nu. Fanns en dator här. Ska sluta borsta tänderna nu. Godnatt

Från oss alla, till er alla...Ha en riktigt trevlig jul!!

Måndag, två dagar till julaftonNu är det alltså två dagar till julafton. Har tänkt ut vad jag ska ha på mig på julafton, eller, iallafall så tror jag det. Fast jag kanske bara tar någon mysig tröja och mina svarta jeans. Tål att tänkas på. Skulle vilja köpa något nytt att ha på mig då, men jag är nog lite sent ute nu...

Idag har jag inte gjort något vettigt, utan bara sett på tv och spelat. Ikväll eller imorgon så blir det till att klä granen, som för första gången på typ 10 år står i hallen. Sedan så måste jag slå in mormors julklapp också, och sätta snöre på de som redan är inslagna. Mycket att stå i, lika bra att börja med en gång! Fast... det skulle vara gott med en lussebulle först...

Teater och shoppingVar på teater med mor idag, såg "allt om min mamma". Riktigt bra var den, och jag blev lite sugen på att spela teater igen. Innan teatern så gick vi i några affärer och jag köpte ett par skor som jag hade sett igår när jag var inne i stan med tjejerna. Köpte dem på wedins och det var 50% på dem. De är väl inte så varma men väldigt snygga. De är väldigt stabila trots den smala klacken.

Ny dag, trevlig dagSitter just nu i skolan och läser i "Litteraturen: Antologi 1", pm David Copperfield. Min lektion börjar om 40 minuter, så jag har tid att läsa. Imorgon är det skolavslutning för detta år, och sedan blir det lov! Ska bli skönt. Solen skiner, för första gången på ett bra tag vad jag kan minnas. Den har säkert försvunnit när vi ska gå härifrån men det är trevligt att se ljuset inifrån.

Hursomhelst, nu ska jag läsa vidare. Skriver mera sedan.

GodnattBild snodd från Kaisa.

Nu ska jag gå och lägga mig, har matte och graf. ill. imorgon. Börjar 9.10 så jag måste alltså gå upp halv sju, och jag behöver sova så nu går jag och lägger mig. Har hållt på med windows movie maker hela kvällen, har varit helt borta från tid och rum.

Nåväl, godnatt alla bloggare!

sista ph-samtaletNu har jag nyss haft ph-samtal för sista gången detta år. Nu har jag inte det förrns vecka 4, undrar vilken tid jag kommer ha det då. Mejlade honom om tre tider nyss, två morgontider och en eftermiddagstid. Jag vet inte hur förtjust jag är i någon av dem, men de var de bästa jag kunde hitta. Det får väl bli som det blir.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite svenska, Kaisa borde komma snart. Jag har glömt min mobil hemma idag, så försök inte kontakta mig på den förns vid 17, för det är ungefär då jag kommer hem.

Grattis säger vi till min bror, som tagit körkort! Nu kan äntligen pappa börja köra med mig, jag har elva månader kvar... På den tiden så borde man väl ha lärt sig en hel del.

Nu var det mycket random i den här texten, men jag drar mig lite för att börja plugga (lat). Men nu ska jag börja. På riktigt.

FotolektionSitter just nu på fotolektion. På fredag klockan 10.00 så ska vi ha avslutning, och vi börjar nästa år med en dags ledighet, alltså börjar vi torsdag den 8/1, det är då den enda dagen den veckan jag har lektion. Matte och grafisk illustration, sedan har jag helg igen. Värdelöst, tycker jag.  Och jag vill åka skidor, längtar tills vi ska till Lofsdalen.

UniversumBilden är snodd från google. Tycker att den är superhäftig!

Snart ska jag ha basgruppsmöte, tråkigt tråkigt. Vi ska ha nyhetskryss som vanligt och jag har inte läst några nyheter alls, så det kommer säkert gå såå bra för mig (som vanligt). Efter det så ska vi ha svenska, och där har jag ingen aning om vad vi ska göra. Hörs!

Stargate AtlantisHar nyss kollat på ännu ett Stargate Atlantis-avsnitt, där Todd är med. Jag är helt kär i honom <3 Idag har jag haft webdesign, men eftersom jag är klar med hemsidan och redan har redovisat så hjälpte jag Kaisa lite med hennes hemsida och sedan höll jag på med Foto- uppdraget. När jag kom hem så stod mor och gjorde middag och efter det så har jag tittat på Stargate Atlantis. Funderar på om jag ska göra en till video, eller fortsätta på 2 gamla som jag började på i helgen, men jag vet inte om jag orkar. Jag är inte på humör för det.

Imorgon har vi basgruppsmöte, svenska och foto. 4 dagar kvar till julavslutning!

För er bloggare!Färgadelinser har just nu ett erbjudande för alla som har bloggat aktivt i minst två månader. Om du skriver ett inlägg i din blogg så kan du får välja ett valfritt par linser från serien freshlook. Själv vill jag prova att ha bruna ögon. Gå in på Färgadelinser.com och läs om hur du ska göra.