En fotoblogg om mitt liv

Dagarna går

Ja, det har gått några dagar sedan jag skrev sist, skolan har börjat och jag har haft tre lektioner hitills. Första dagen var väl inte så kul men igår var en väldigt kul dag, delvis för att det var god lunch, och vi hade Grafisk Illustration på eftermiddagen. På förmiddagen hade jag och My matte B, det gick bra, båda vi räknar snabbt. Jag tror att antingen är det så att båda försöker hänga med den varandra, eller så är det jag som försöker hänga med My för att hon är så snabb. Iallafall så kom vi en bra bit. Jag borde kanske ha tagit med matteboken hem så att jag kunde ha pluggat idag då jag är "ledig", och fått det "överstökat", men det tänkte jag inte på.

På måndag har jag sovmorgon till 12.30, så skönt! Jag har bara webdesign på måndagar, skönt att börja veckan mjukt. Nu funderar jag på att gå ner till köket och baka någonting, det är ju trots allt fredag.

Trevlig helg allesammans!Fun day

Idag var en helkul dag med tjejerna. Vi gick väl runt i en vad kan det vara, sju timmar, och shoppade, skrattade (Ewa asgarvade), fikade, blev blöta i arslet och fotade. Jag hade glömt att ta med mig kära kamera så jag snor väl lite bilder från Ewa & Kaisa, och jag tog några få med mobilen.

Nu ska jag börja fixa iordning inför morgondagen, när skolan börjar. Hare' gött!

Imorgon

Imorgon så ska jag träffa flickorna i stan för att shoppa och fika. Skoj skoj!
Här är en gammal bild från när de var hemma hos mig.Godnatt folket!

Finally

When you finally think you can trust the world,
   the whole world turn against you.

Jag är på pisshumör, och jag vill ha godis fast mor min skulle köpa på vägen hem men de kommer väl hem om en timme och då blir det middag så jag lär inte få godis på länge. Men det är inte därför jag är på pisshumör. Nej, det är Ditt fel att jag är det. Du du du. Och nu längtar faktiskt jag lite till skolan, det verkar så okomplicerat där. Se vilket dåligt humör jag är på. Dessutom fryser jag. Världen kan ta sig.

Tjugofjärde Augusti

Idag är det exakt tre månader tills jag fyller år. Lite mer än den tid vi har haft sommarlov. Vad tiden går fort! Väldigt fort, nästan lite för fort. Snart börjar skolan med alla prov, förhör och jobb. Skratta eller gråta? Jag vet inte. Det blir nog ett jobbigt år. Nåväl, ska försöka njuta de sista dagarna på lovet. Tjofräs!

The worst dream of my life

Inatt drömde jag nog den värsta drömmen jag någonsin haft, iallafall vad jag kan minnas. Jag drömde att min mamma dog när vi var på semester, och jag började fundera "vad ska hända nästa semester? En semester utan mamma" och började gråta i drömmen. Jag vaknade med ett "ryck" och upptäckte att jag låg och grät på riktigt också. Eftersom jag var klarvaken så gick jag upp, trots att klockan "bara" var 08.56. Jag blev riktigt glad när jag kom ner och såg att mamma stod i köket. Sedan åkte vi och tittade och beställde en ny soffa som vi ska ha i tvrummet. Vet att vissa har klagat ;) Vi köpte även en balja som vi kan ha när vi vill ta ett litet fotbad, vilket behövs när man har massa blåsor på fötterna (som en viss jag har)

Resten av dagen har jag mest spelat Heroes III.

Har ni haft några hemska drömmar som ni minns?


Paketet

Glömde ju att skriva om paketet i förra inlägget.

När jag kom hem så låg alltså ett paket från CDON.com i brevlådan, det var mina filmer som jag har beställt. Filmerna var Natt på muséet, Alving och gänget, och en Simpsons-box med säsong 10. Detta är första gången som jag köper en box, men det var 50% på den och man måste ju bara älska simpsons <3Ha det bra alla!

Shoppingdag, geting och paket

Idag träffade jag Elly inne i stan och vi gick och letade skolgrejer, ät lunch, och så gick vi på bio och såg "Kung Fu Panda". Helt underbar film, fick många skrattsalvor av att se den.

Imorse när jag rullade upp gardinen så satt en geting på fönstret, den flög inte iväg så jag skyndade upp med kameran, men jag hade inte behövt att skynda. Getingen satt nämligen kvar på fönstret säkert mer än en halvtimme! Varför den kröp omkring där vet jag inte, när jag kom hem var den dock borta. Jag fick iallafall en del okej bilder. Jag visar två av dem.

 

Varma sköna huset

Nu har jag varit och badat, det var väldigt kallt i början men vi stod i vattnet och pratade en stund och sedan blev det ganska skönt. Sedan började det regna efter en stund och då insåg vi att handdukarna skulle bli blöta så vi doppade oss snabt och sen så gick vi upp. När jag kom upp till huset så ringde Elly så nu sitter jag och pratar med henne och skriver här.

Puss, nu ska jag leta fram min HarryPotterfilm.


Så kallt

Karro ringde nyss och frågade om vi kunde bada, och jag tänkte varför inte? Men det är iskallt ute, jag kommer att vara gjord av is när jag går upp. Varför gick jag med på detta?

Önska mig lycka till! Skriver när (om) jag kommer tillbaka.

Simpsons

Jag är himla sugen på att köpa en simpsonsbox, älskar simpsons! Det finns en box på cdon.com för bara 249 kronor, funderar på att köpa. Det fanns även ett erbjudande om att om man köpte för 149+ så fick man köpa 2 utvalda filmer för 69. Inte så dåligt erbjudande så jag köpte också "Alvin och Gänget" och "Natt på Muséet", båda verkar bra. Hoppas att jag får de innan fredag.

Puss på er!


Ombytt och klar

Hej bloggen.

Nu är jag färdigombytt och klar.


Jeans från JC
Linne
från H&M
Väst
från H&M
Halsband
fått för länge sen.

Närmare titt på västen.


På söndag var det tänkt att jag skulle med en kompis till Friskis&Svettis på ett pass men jag tror inte att jag orkar det faktiskt, det är väldigt långt dit. Måste säga till henne idag.

Aja, ha det bra alla bloggare!

Efer frukost

Hej bloggen.

Nu har jag ätit frukost, fil och flingor blev det. Jag hade tänkt att sitta ute på verandan och äta frukost, men det var molnigt så jag lät bli. Nu tittar dock solen fram till min stora förtret. Nu ska jag duscha så fort min käre bror lämnar badrummet, jag gissar att han dushar eller något. Nu kom han ut, han har duschat.

Mot duschen, puss på er!

Godmorgon

Godmorgon bloggen!

Halva natten har jag haft den där Duffy-låten på hjärnan, den som går på reklamen, "you got me begging you for mercy". Väldigt irriterande. Sedan slog det mig också att om en vecka så är jag i skolan, första dagen. Vad det här sommarlovet har gått fort. Lite för fort kanske, men det är klart att man saknar kompisarna. Mamma hade hittat en tidningsartikel "Plötsligt handlar allt om status och höga krav". Har det inte alltid gjort det?

Idag har jag ingenting planerat, så det blir väl en del datorsittande. Jag förstår inte hur jag ska lyckas komma upp vid halv sju om en vecka, jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet. Många andra har redan börjat skolan, en del börjar idag, en del började i måndags men vi börjar på onsdag. Nästan tre månaders sommarlov. Ja det var skönt, men det hade väl kunnat vara lite bättre väder.

Nu ska jag gå och fixa frukost, puss.


Försök

Jag försöker blogga mera, göra bloggen intressant, men det går liksom inte så bra. Jag kanske ska sätta på datorn och börja blogga innan frukosten? Okej, Imorgon så ska jag ägna dagen åt bloggning, varenda tanke ska jag skriva ner här. Jag ska iallafall försöka skriva ner en del. Tror ni att jag lyckas? Nu ska jag sova, hoppas det blir en bra dag imorgon. Jag kanska klär upp mig lite extra och fotar och lägger upp på bloggen, vad säger ni om det va?

Godnatt bloggen!

(Och tack till Kaisa som är väldigt duktig på att kommentera min blogg <3)