En fotoblogg om mitt liv

Klara för idag!


Favorit i repris. Fotograferad av duktiga Caisa som har en förmåga att fånga mina bästa, och sämsta, sidor.

Nu har vi äntligen fotograferat bilderna som vi behöver. Tack och lov! Genast ser dagen mycket ljusare ut! Nu har vi en extra lång helg, och det ska bli så skönt! På måndag så är det fotoprov, vilket inte alls är roligt men förhoppningsvis så är det inte för svårt. Iallafall så ska jag ägna helgen åt lite plugg, och att hålla mig borta från en förkylning. Jag berättade ju att jag hade ont i halsen hela dagen igår, det har fortsatt även idag. Jag borde vara tyst för att vila den men det har inte gått så bra.

Caisa lägger just nu sin finishing touch på sitt billiardspel, och sedan så ska vi gå hem. På vägen hem så ska jag köpa lite godis, gott gott! Även om det inte är fredag så tycker jag nästan att jag förtjänar det. Eller det är iallafall vad jag intalar mig. Solong bloggvärlden, vi ses därhemma!


The increadable beautiful...Caisa med det otroligt fina håret tyckte att jag skulle berätta att jag hjälpte henne och var peppmaja idag. Och jag tycker om gråa bilder idag, så är det.

Hursomhelst så ska jag gå och lägga mig nu. Imorgon är det multimedia och sedan efter lunch så ska vi sitta kvar och jobba med diverse saker. Godnatt bloggvärlden!

Isn't she lovely, isn't she wonderfulKanske inte roliga bilder för er, men en egoboost för mig, och det förtjänar man faktiskt ibland! :D (iakta en av de väldigt få smilisar i min blogg... någonsin)

Ännu ett bevis...Ja, här har vi då ännu ett bevis för hur totalt knäpp jag är. Ibland undrar jag hur folk står ut med mig.

Idag satt jag och Caisa i skolan till 17.00, sedan stack vi till espresso house och satt där och fikade. Mycket mysigt! Sedan vid kvart i sju så kom vi på att våra busskort gick ut vid sju... så vi fick skynda oss och Caisa var en ängel och lånade ut sin bussremsa till mig (tack tack tack!!), så jag kom hem tillslut vid 20-tiden.

Nu har jag precis stekt lite pyttipanna och ägg, och nu sitter jag här alldeles proppmätt och skriver. Datorn lämnade jag i skolan, otroligt skönt att slippa släpa på den för en gångs skull.

Börjar bli sjuk?Jag har haft ont i halsen nästan hela dagen, och nyss gick jag i den kalla blåsten, så jag kommer nog bli sjuk. Inte bra. Nu ska vi ha lektion, skriver mer senare.

Är nu i skolan


Fotad av Caisa tror jag

Sitter just nu i skolan och gör inget speciellt. Lektionen börjar om ungefär en timme, och jag tror att vi ska gå och äta något innan dess. Caisa är duktig och pluggar och jag sitter bara och latar mig, haha. Men jag vet inte riktigt vad jag kan göra just nu....

På fredag så är vi lediga, det ska bli skönt. Tyvärr så är vi inte lediga på torsdag också, men man kan ju inte få allt, eller hur?

WednesdayDen här dagen började med att jag trodde att jag hade försovit mig en halvtimme, men i själva verket så gick jag upp en halvtimme "för tidigt". Så nu sitter jag här. Dagen ser ut som så att jag ska ha en svenskalektion och sedan så ska vi fotografera lite bilder till vårt uppdrag i mediekommunikation.

Om en halvtimme så ska jag gå till bussen för att åka till skolan. Skriver mer när jag är där!

The wallHar skrivit ut den här bilden och satt upp den på väggen, dock så var den gula patronen nästan slut så det blev lite fel färger, så jag kanske gör om det när jag har införskaffat en ny patron.

Jag har inte gjort så mycket mer idag, varit ute en bra stund. Gjort lite... vad heter det, volter och kullerbyttor. Katten tittade på och tyckte att jag var konstig (vilket 70% av er som läser denna text också tycker nu). Jag ska läsa i litteraturboken också, men jag minns inte riktigt vad man skulle läsa. Men jag kommer nog ihåg när jag ser namnen.

Home at last

Kom hem för ungefär en och en halv timme sedan. Har sedan dess ätit lite lunch eftersom jag inte åt så mycket i skolan. Sedan har jag inte gjort så mycket mer.

Jag är väldigt sugen på att vara kreativ, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ett bildcollage kanske? Vad tycker ni, vad vill ni se?

ReceptEtt litet recept på piroger som är jättegoda. Ska göra de någon dag till middag har jag tänkt.

Till 3 st (stora) ska du ha:
Deg:
1/4 pkt jäst
40 g smör
3/4 dl mjölk
1 krm salt
1 äggvita
2½ dl mjöl

Fyllning:
minst 150 g köttfärs, helst mer
soja
peppar
tomatpuré

Pensling:
1 äggula
1 msk mjölk

Sen har jag inget på hur man gör dem, men blanda ihop fyllningen och degen försig och så lägger du degen på en plåt, lägger fyllning på och viker ihop. Och ja, mina förklaringar är bäst.

Nostalgia critic

Vill bara tipsa er som kanske vill vara lite nostalgiska eller lyssna på en riktigt kul kille...

Här listar han topp 11 disneyskurkar. Och här är deras hemsida.


11:02


Fick en topp av mor igår

Sitter fortfarande på fotolektionen, har försökt att skriva ut en bild men skrivaren är kaputt. Hurra hurra. (Ni la väl märke till ironin). Så nu sitter jag och.. gör ingenting. Idag har jag inga planer som vanligt, imorgon har jag inga planer, onsdag inga planer.. Jag har inga planer helt enkelt. Förutom att plugga. Det är vecka 18(?) nu, så det är väl en ca 6 veckor kvar tills vi slutar och får gå på sommarlov. det är ungefär... 42 dagar. Mer eller mindre. Ska vi börja räkna ner?

Monday morning


Helt random bild

Sitter på fotolektion just nu. Måndag morgon. Är trött som bara den, gick och la mig för sent och sen kunde jag inte sova på ett bra tag. Har på mig mina klackar idag och jag känner på mig redan nu att jag kommer att ha riktigt ont när jag kommer hem.

Nej, jag ska inte sitta och klaga massor. Jag är bara inte på bra humör just nu helt enkelt. Tack för mig.

TodayIdag har jag inte gjort så mycket. Solat och övat på att gå i mina skor. Ska försöka plugga lite alldeles strax,  imorgon är det ju måndag och skola igen. Jag vet inte varför men helgerna går alldeles för fort! Nåväl, nu ska jag försöka få mig själv att plugga lite... Lättare sagt än gjort!

Tiden flyger iväg...

Tänk vad tiden flyger iväg. Det var ett år sedan jag spelade teater och vi hade föreställningar, men det känns inte alls som om det har gått lång tid. Jag har nästan säkert bestämt mig för att börja nästa år igen. Jag hoppas bara att det fungerar med skolan, jag kommer ju då gå i trean och jag kommer läsa en hel del ämnen.

Förresten, här är en av låtarna som de sjöng på teatern: